Yolan sadece erkekti, yarına anca belli olur erkek kanatırsa eğer. 9 nisanda ilk çıkan yavru çok fazla fark attı diğer yavrulara gelişim olarak, 2. yavru 14 nisanda çıkmıştı. Diğerlerinden farkı yok denecek kadar az, sadece kanatlarının yarısındaki tüyler büyümeye başladı, Sırtında falan yok tüy.
İlk çıkan yavruda yuvalık girişine çıktı orada dışarıya bakıyor, 25 günlük.
Yolmaya devam ediyor maalesef. Zaten bu eylemi onlara Zarar vermek için yapmıyor. Ya ayırıp devam edeceksiniz, ya bu şekilde kalacaklar yada anaçlar kalıp yavruları ayırıp elbesleme yapacaksınız.
Yolmaya devam ediyor maalesef. Zaten bu eylemi onlara Zarar vermek için yapmıyor. Ya ayırıp devam edeceksiniz, ya bu şekilde kalacaklar yada anaçlar kalıp yavruları ayırıp elbesleme yapacaksınız.
Zarar verdiğini bilmiyormu ne için bu şekilde hareket yapıyor.
Bugün dursun bakalım. Yarına ne olacak.
Anne tek başına bakıyor sorun olmuyor, zarar vermiyor anneleri.
Bu şekilde zarar vermez ise kalması taraftarıyım, yavruları yolduğunda tüyleri azalıyor çıplak kalıyor yavrular.
Demet hanımın önerisi üzerine formmix aldım ama bende bir işe yaramadı. Erkek tavrını devam ettiryor.
Zarar verdiğini bilmiyormu ne için bu şekilde hareket yapıyor.
Bugün dursun bakalım. Yarına ne olacak.
Anne tek başına bakıyor sorun olmuyor, zarar vermiyor anneleri.
Bu şekilde zarar vermez ise kalması taraftarıyım, yavruları yolduğunda tüyleri azalıyor çıplak kalıyor yavrular.
Demet hanımın önerisi üzerine formmix aldım ama bende bir işe yaramadı. Erkek tavrını devam ettiryor.
O siz ne yaparsanız yapın huyunda varsa yolmaya devam edecek. Ben önüne geçemedim. Zarar verdiğinin farkında değil. Yağ ihtiyacını karşılıyor. O daha lezzetli geliyor. Ozaman anneyle kalmaya devem etsinler.
Kafeste herşey var, artık mineral eksikliği çekeceğini düşünmüyorum. İlk yapmaya başladığı zamanda aynıydı çünkü. Direkt mineral odaklı yapabilceğim bir işlem yokmu, mineral seviyesini max seviyeye getirsin öyleyse.
O siz ne yaparsanız yapın huyunda varsa yolmaya devam edecek. Ben önüne geçemedim. Zarar verdiğinin farkında değil. Yağ ihtiyacını karşılıyor. O daha lezzetli geliyor. Ozaman anneyle kalmaya devem etsinler.