• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papagınım halsiz

yavrusultan

Yeni Üye
Merhaba yavru sultan papağanım var aslında düne kadar baya iyiydi hareketliydi bugun işten geldıgım de her taraf dıskısı olmustu koyu ve hafıf sıvı bı dıskısı biraz araştırdım ve yemlıge koymustum aç bıraktım galıba bıraz ben ordan yıyebılıcrgını dusunmustum gelir gelmez yemını verdım temızledım bıraz yedı sonra arastırdım elıme aldım gagasına su verdim vıtamın verdim bi iki damla ve kafesını örttüm bı kısmını altına da sıcak tutucak bırsey koydum sımdı uyuyor acaba neden boyle oldu napabılırım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Daldarınız varsa verin yesin. Yoksa yumurta haşlayın yedirmeye çalışın. Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz.

Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

yavrusultan

Yeni Üye
Daldarım da var yumurtada hasladım fakat suan uyuyor bu surecte ne yapmam gerektıgını nasıl ilerlemem gerektıgını bilmiyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes tabanında olması iyi değil. Uyumuyor aslında acı çekiyor. Acil besleme yapın.

yavrusultan

Yeni Üye
Yemiyor daldarı da yemiyor nasıl bi besleme sekli uygulamalıyım

yavrusultan

Yeni Üye
Şırıngayla yedirdim şimdi ise bıraktım dınlenmelı mı

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok küçük. Yem kırdığına emin misiniz? Yemeye çalışmış ama kıramamış olabilir. Üreticiden mi aldınız. Sizi uyarmadılar mı? A21 el besleme maması edinin ve besleyin günde dört beş kez. Takviye aldınız mı?

yavrusultan

Yeni Üye
Alırken yem kırdğını söyledi bu yüzden bizde onayladık aslında bır ıkı gun önceye kadar yiyordu bi sorun yoktu bugun oldu ne olduysa

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Alırken yem kırdğını söyledi bu yüzden bizde onayladık aslında bır ıkı gun önceye kadar yiyordu bi sorun yoktu bugun oldu ne olduysa
Yeterli kıramamış demekki. El besleme destekleyin bir süre. Yumurta geçici bir çözümdü a21 el besleme maması edinin.

Üst Alt