A Alperx26 Yeni Üye Katılım 13 Kas 2024 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 3 14 Kas 2024 #1 Kuyruk tüyü dökümü hastalık belirtisi diye görmüştüm benim 3 aylık papağanım tüy dökme dönemine mi girdi kuyruk tüyünü düşürdü
Kuyruk tüyü dökümü hastalık belirtisi diye görmüştüm benim 3 aylık papağanım tüy dökme dönemine mi girdi kuyruk tüyünü düşürdü
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 14 Kas 2024 #2 Alperx26' Alıntı: Kuyruk tüyü dökümü hastalık belirtisi diye görmüştüm benim 3 aylık papağanım tüy dökme dönemine mi girdi kuyruk tüyünü düşürdü Genişletmek için tıkla ... Sırttan görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz
Alperx26' Alıntı: Kuyruk tüyü dökümü hastalık belirtisi diye görmüştüm benim 3 aylık papağanım tüy dökme dönemine mi girdi kuyruk tüyünü düşürdü Genişletmek için tıkla ... Sırttan görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz
A Alperx26 Yeni Üye Katılım 13 Kas 2024 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 3 14 Kas 2024 #3 Düzgün çekemedim ama isterseniz çekmeye çalışırım
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 14 Kas 2024 #4 Hastalık gibi durmuyor. Muhtemelen tüye giriyor. Bir taneside kırılmış zamanla düşer. Düzenli olarak BT amin Forte takviye kullanın.
Hastalık gibi durmuyor. Muhtemelen tüye giriyor. Bir taneside kırılmış zamanla düşer. Düzenli olarak BT amin Forte takviye kullanın.
A Alperx26 Yeni Üye Katılım 13 Kas 2024 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 3 14 Kas 2024 #5 Semiha S.' Alıntı: Hastalık gibi durmuyor. Muhtemelen tüye giriyor. Bir taneside kırılmış zamanla düşer. Düzenli olarak BT amin Forte takviye kullanın. Genişletmek için tıkla ... BT amin Forte nedir nasıl kullanırım? Birde ara sıra titriyor kaşındıktan sonra bazen 2 kez bazende durduk yere 4 kez hapşırıyor üşütmüş olabilir mi?
Semiha S.' Alıntı: Hastalık gibi durmuyor. Muhtemelen tüye giriyor. Bir taneside kırılmış zamanla düşer. Düzenli olarak BT amin Forte takviye kullanın. Genişletmek için tıkla ... BT amin Forte nedir nasıl kullanırım? Birde ara sıra titriyor kaşındıktan sonra bazen 2 kez bazende durduk yere 4 kez hapşırıyor üşütmüş olabilir mi?