• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru sultan papağanı gözüne tırnak girdi kanatmış acil

kkadirhn66

Yeni Üye
Yavru sultan papağanınin yuvalıkta çırpınma sesini duydum sonra baktımki tırnağını gözüne takmış ben onu çıkarana kadar çıktı tırnağı gözünden ama gözünde sulanma kanama oldu ve Beyaz bi parça var ne yapabilirim acil yardımcı olacak varmı 20260107_025841.jpg20260107_025847.jpg20260107_025728.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tarık hocam etiketlemiş, hocalarım döneceklerdir. İstanbul'un neresindesiniz, güncel durumu nedir? @Burçak A.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Orda parça kalmışsa temizlemeniz gerek. Gentagut göz damlası ve teramisin göz merhemi sürün. Göz bebeğine gelmemiş görmesini engelleyeceğini düşünmüyorum ama yinede kanatlı uzmanı görse iyi olur.

kkadirhn66

Yeni Üye
Orda parça kalmışsa temizlemeniz gerek. Gentagut göz damlası ve teramisin göz merhemi sürün. Göz bebeğine gelmemiş görmesini engelleyeceğini düşünmüyorum ama yinede kanatlı uzmanı görse iyi olur.
Kalan parça tırnağını gözüne takması ile oluştu tamamdır ben eczaneden o ikisini alıp kullanayım eğer bir sorun görürsemde veteriner bulup götüreyim teşekkür ederim güncel durumu bu şekilde

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

kkadirhn66

Yeni Üye
Birde damla ve teramisini ne kadar süre ne sıklıkla kullanmalıyım ve ne ile surmeliyim kremi elimle mi @Semiha S.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birde damla ve teramisini ne kadar süre ne sıklıkla kullanmalıyım ve ne ile surmeliyim kremi elimle mi @Semiha S.
Kuşu yan tutarak Damlayı bir damla damlatın hemen çevirmeyin gözden akar. İnsan gözü gibi kabul etmiyor damlayı maalesef. Bir süre damlayı gözünde tutun. Sabah akşam damlatın. Kulak çubuğu ile merhemi sürebilirsiniz. Merhemi gece sürüp ışığı kapatın kaşımasın.

kkadirhn66

Yeni Üye
Kuşu yan tutarak Damlayı bir damla damlatın hemen çevirmeyin gözden akar. İnsan gözü gibi kabul etmiyor damlayı maalesef. Bir süre damlayı gözünde tutun. Sabah akşam damlatın. Kulak çubuğu ile merhemi sürebilirsiniz. Merhemi gece sürüp ışığı kapatın kaşımasın.
Tamamdır çok teşekürler ne kadar süre devam edeyim bunlara

Üst Alt