• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan hastalık

Melikesultan

Aktif Üye
Şehmus hocam beni fırçalamasın yanlış bir şey söylemek istemem ama dışkısı normal duruyor
Bugün düzelir gibi oldu işte kardeş. Günleridr yarı aç gezmiş. Bugün yumurta yedirdim. Sizce ben bu kuşu normal yem yemeye nasıl alıştırcam

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bugün düzelir gibi oldu işte kardeş. Günleridr yarı aç gezmiş. Bugün yumurta yedirdim. Sizce ben bu kuşu normal yem yemeye nasıl alıştırcam
Aspur, dari, yulaf karisimi hazirlayin. Kolay kirilabilir yemler olsun ki alissin. Sonrasinda icerisine karisik yem ekleyerek git gide aspur dari yulaf oranini dusurup en son sadece karisik yemle devam edersiniz. Ben kusumu o sekilde alistirdim. 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yetersiz beslendiginde dışkısı da düzensiz olur yiyeceği tohumları ayrı ayrı verin mesela kenevir ayrı çekirdek ayrı muhabbet yemi ayrı aspur da ayrı 👍 takıp ediniz yemezse bir süre şırınga veya kaşıkla besleyin günde bir veya iki kere besleyinki yem kırmaya da alışsın

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Probiyotik,vitamin. Sizce hangi hastalık bu ? Yem yemediği için yumurta veriyorum bide.
Son konuştuğumuzdan beri gün gün ne verdiğinizi öğrenmek istemiştim. Sadece yumurta olmaz. Ayrıca devamlı yumurta yemesi de kursak mantarına davetiye çıkarır. Probiyotik, vitamin ne marka? Aynı anda mı veriyorsunuz?

Melikesultan

Aktif Üye
Son konuştuğumuzdan beri gün gün ne verdiğinizi öğrenmek istemiştim. Sadece yumurta olmaz. Ayrıca devamlı yumurta yemesi de kursak mantarına davetiye çıkarır. Probiyotik, vitamin ne marka? Aynı anda mı veriyorsunuz?
Evet yumurta dışında verecek birşeyim yok şuan . Kuş yem yemiyor. Mama hala gelmedi. Açlıktan ölmesin diye veriyorum. Probiyotik entrobac

Melikesultan

Aktif Üye
Merhaba iyi gibi duruodu dal darı filan yiyordu. By sabah kusmuş. Ve dışkı bu şekilde .elle besleme mmaası bugün geldi verdim biraz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba iyi gibi duruodu dal darı filan yiyordu. By sabah kusmuş. Ve dışkı bu şekilde .elle besleme mmaası bugün geldi verdim biraz
3-4 saatte bir yemiyorsa, elle besleyin. Elle besleme mamasının içine zeolit tozu ekleyelim. Günde sadece 1 elle besleme mamasına, 1 pirinç tanesi kadar. 1 haftada boyunca. Bu 1 haftada kusma geçmezse başka bir uygulamaya geçeriz. Suda 2-3 gün entrobac olsun