• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru sevda papağanı sorunu ne olabilir

bg47210

Yeni Üye
Uzun zamandır böyle bu sesi çıkarıyo ve ayakları soğuktu yuvadan aldığımda. Babası bakıyodu kısmen yuvada, genelde ben el beslemesi yapıyodum. Sizce sorun ne kursağında mı bişey var lütfen yardım edin hep böyle

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Bebek sevdaya nerede bakıyorsunuz kuvez gibi bir yer yaptınız mı? Elle besleme olarak ne tür bir mama veriyorsunuz? İçine probiyatic veriyor musunuz? Ne sıklıkta besliyorsunuz?

bg47210

Yeni Üye
Bebek sevdaya nerede bakıyorsunuz kuvez gibi bir yer yaptınız mı? Elle besleme olarak ne tür bir mama veriyorsunuz? İçine probiyatic veriyor musunuz? Ne sıklıkta besliyorsunuz?
Yavrular yuvada babasının yanında duruyo 3 taneler
Kendim mama yapıyorum meyve püresi mısır unu pirinç unu kalamar kemiği çok az probiyotik irmik ara sıra yumurta sarısı da ekliyorum
Ben sürekli kontrol ediyorum ama en az günde 3 kez besliyorum. Bazen ayrıca 1 2 defa daha beslediğim oluyo eğer bi yavru acıkmışsa

bg47210

Yeni Üye
Fotoğrafta çok tok değildi acaba o yüzden mi cikleyip durdu? Kafasını arkaya atıp cikliyo saatlerdir ne yapsam bilemedim masaj yaptım sıcak olması için yanıma aldım mama verdim işe yaramadı

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Benim hiç sevda yavrum olmadı ondan bilemiyorum son durumu nedir acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Baba yine kızışmış olabilir bu yüzden bir süre elle besleyin yavruyu bağışıklıği düşmüştür o yüzden probiyatic katın besleme mamasina iyi olacak inşallah

bg47210

Yeni Üye
Üzüldüm anne dövmesine ve babanın bakmamasina hazır mamalar var direkt alıp ondan kullanın derim muhtemelen yavru yeterli beslenmiyor
Haklısınız ama diğer yavrularda bişey yok. Tabii bu yeterli olduğu anlamına gelmez sadece hazır mamalar çok fazla pahalı ve bölünmüş ürünlere de güvenemiyorum

bg47210

Yeni Üye
Baba yine kızışmış olabilir bu yüzden bir süre elle besleyin yavruyu bağışıklıği düşmüştür o yüzden probiyatic katın besleme mamasina iyi olacak inşallah
Evet baba kızışmış. Elle besliyorum ama bazı detayları atlıyorum sanırım.
Mesela yavruya su verilmeli mi? Kaç saatte bir beslenmeli? Sıcak olmaları için ne yapılmalı? Yuva altlığı ne kullanmalıyım?

Üst Alt