Uzun zamandır böyle bu sesi çıkarıyo ve ayakları soğuktu yuvadan aldığımda. Babası bakıyodu kısmen yuvada, genelde ben el beslemesi yapıyodum. Sizce sorun ne kursağında mı bişey var lütfen yardım edin hep böyle
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Bebek sevdaya nerede bakıyorsunuz kuvez gibi bir yer yaptınız mı? Elle besleme olarak ne tür bir mama veriyorsunuz? İçine probiyatic veriyor musunuz? Ne sıklıkta besliyorsunuz?
Bebek sevdaya nerede bakıyorsunuz kuvez gibi bir yer yaptınız mı? Elle besleme olarak ne tür bir mama veriyorsunuz? İçine probiyatic veriyor musunuz? Ne sıklıkta besliyorsunuz?
Yavrular yuvada babasının yanında duruyo 3 taneler
Kendim mama yapıyorum meyve püresi mısır unu pirinç unu kalamar kemiği çok az probiyotik irmik ara sıra yumurta sarısı da ekliyorum
Ben sürekli kontrol ediyorum ama en az günde 3 kez besliyorum. Bazen ayrıca 1 2 defa daha beslediğim oluyo eğer bi yavru acıkmışsa
Fotoğrafta çok tok değildi acaba o yüzden mi cikleyip durdu? Kafasını arkaya atıp cikliyo saatlerdir ne yapsam bilemedim masaj yaptım sıcak olması için yanıma aldım mama verdim işe yaramadı
Anne yavruyu dövdü tüylerini yoldu zor kurtardım
Baba da kağıt yiyo talaş yiyo anlamadım bi türlü hayvanlara zarar verwcek diye korkumdan bi yarım saat önce onu da ayırdım
Yavru hala aynı sabahtan beri öyle ne yapmalıyım
Baba yine kızışmış olabilir bu yüzden bir süre elle besleyin yavruyu bağışıklıği düşmüştür o yüzden probiyatic katın besleme mamasina iyi olacak inşallah
Haklısınız ama diğer yavrularda bişey yok. Tabii bu yeterli olduğu anlamına gelmez sadece hazır mamalar çok fazla pahalı ve bölünmüş ürünlere de güvenemiyorum
Baba yine kızışmış olabilir bu yüzden bir süre elle besleyin yavruyu bağışıklıği düşmüştür o yüzden probiyatic katın besleme mamasina iyi olacak inşallah
Evet baba kızışmış. Elle besliyorum ama bazı detayları atlıyorum sanırım.
Mesela yavruya su verilmeli mi? Kaç saatte bir beslenmeli? Sıcak olmaları için ne yapılmalı? Yuva altlığı ne kullanmalıyım?