• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru serçe

hazaly

Paylaşımcı
Görev yaptığım okulda yavru bir serçe buldum. Hatayda konteynerda yaşıyorum. Yaşadığım yere getirdim. Veteriner bebe bisküvisini mama haline getirip vermemi söyledi 2 gündür o şekilde besliyorum. Un kurdu aradım hiçbir yerde bulamadım. Sanki yeterince besleyemiyormuşum gibi geliyor. Ne almalıyım ne yapmalıyım bu yavruyu büyütebilmek için? Sağ ayak parmaklarından biri de şişmiş ve parmağımı kavrayamıyor.20240422_144839.jpg

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, bebe bisküvisi zararlıdır hocam , un kurdu mamaist.com üzerinden bulunabilir sitemizin sponsorudur

hazaly

Paylaşımcı
Merhaba, bebe bisküvisi zararlıdır hocam , un kurdu mamaist.com üzerinden bulunabilir sitemizin sponsorudur
Aldığım ürün gelene kadar neyle besleyeyim peki. Hatayda durumlar belli kargolar da geç geliyor. Bulunduğum ilçede imkanlar da kısıtlı pek bir şey alacak pet shop bile yok. Her yeri gezdim bugün bulamadım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aldığım ürün gelene kadar neyle besleyeyim peki. Hatayda durumlar belli kargolar da geç geliyor. Bulunduğum ilçede imkanlar da kısıtlı pek bir şey alacak pet shop bile yok. Her yeri gezdim bugün bulamadım
Bahçede sulu balçık gibi olan toprak varsa kazın ve solucan yedirin, solucanlar, sinekler, çekirgeler ile beslenir, solucan toplasanız, 4-5 bölün ve cımbız ile verin hemen yer, 2 tane büyüttüm🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bahçede sulu balçık gibi olan toprak varsa kazın ve solucan yedirin, solucanlar, sinekler, çekirgeler ile beslenir, solucan toplasanız, 4-5 bölün ve cımbız ile verin hemen yer, 2 tane büyüttüm🤲😊
Ayağı enfeksiyon kapmış fucidin, terramicyn sürebilirsiniz

hazaly

Paylaşımcı
Konteyner kentte bu tarz canlılar çok aslında yarın bulmaya çalışayım. Aşırı stres oldum birkaç gündür zaten kuşa bir şey olacak diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Konteyner kentte bu tarz canlılar çok aslında yarın bulmaya çalışayım. Aşırı stres oldum birkaç gündür zaten kuşa bir şey olacak diye
Hatay mı İkametiniz, size de çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲
Solucan mutlaka verin doğal protein, ayağında ilaç sürün yuvadan düşerken olmuş büyük ihtimalle 🤲

mustafa-4040

Aktif Üye
Beki cok az miktarda suya multivitamınde eklense iyi olmaz mı.Cocukların kullandıgı kus daha hızlı topsrlamaz mı