• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yavru forpusum kilo verdi

saleplefıstık

Yeni Üye
erkek yavru forpusum 29 gram olduğunda konu açıp sormuştum normal ve kilosu artmalı dendi elime geldikçe daldarı vermeye başladım versele laga yem veriyorum artı olarak küçük siyah ayçiçeği aldım sürekli ondan veriyorum yiyor gervit btamin entrobac veriyorum düzenli powermax gaga taşı ve versele laga giritli kum var kafesinde. 23 nisanda 29 gr olan kuş bugün 28 nisanda 27 gr çıktı normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 63688Ekli dosyayı görüntüle 63689Ekli dosyayı görüntüle 63687

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok yemesinden şikayetçiydiniz. Siz yediğinden emin misiniz. Yemeye çalışıyor ama yiyemiyor olabilir mi. Günde birkez zeolitli el besleme yaparsanız kilo alacaktır.

saleplefıstık

Yeni Üye
Çok yemesinden şikayetçiydiniz. Siz yediğinden emin misiniz. Yemeye çalışıyor ama yiyemiyor olabilir mi. Günde birkez zeolitli el besleme yaparsanız kilo alacaktır.
çok yiyordu ama şehir değiştirdik ve yanındaki muhabbet kuşuyla farklı odalara koydum, yemliğinden eskisi gibi yemiyor. sadece ayçiçeği seçip yiyor kalan yeme dokunmuyor, suyunu da içmiyor avcuma alıp musluğun önünde tutuyorum öyle içiyor veya elimi ıslatıyorum elimi yalıyor başka şekilde içmiyor
el besleme yapmayı bilmiyorum şehrimde kanatlı veterineri de yok video vs. izlesem yapabilir miyim acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çeşme suyu olmaz. Hazır su kullanın ve siz görmesenizde içer mutlaka susuz durmazlar. Takviye kullanmıyor musunuz?

saleplefıstık

Yeni Üye
Çeşme suyu olmaz. Hazır su kullanın ve siz görmesenizde içer mutlaka susuz durmazlar. Takviye kullanmıyor musunuz?
kafesinde hep hazır su var ama akan suya girmek istiyor arıtmayı açıyorum o durumda. içmesine izin vermemeye çalışıyorum ama içiyor. takviye olarak dediğim gibi haftada birer kez gervit ve entrobac veriyorum iki haftada bir de bt amin veriyorum sekiz saatten fazla tutmuyorum semiz otu falan veriyorum arada ama yemiyor
su içmediğini de suluğundaki su hiç azalmıyor her gün suyunu değiştirip kontrol ediyorum