BahtsızBedevi
Yeni Üye
İyi günler. Sultan papağanın yaşını bilmek istiyordum.Yavru diye verdi satan kisi. Sonra kuşcuya gotürdüm baska biri baksın diye 1 yaşındadir dedi. Aradık aldığımız kisiyi Kasimda doğdu 6 aylık dedi. Emin olamadım yası var mı yavru mu. Bir de bir sürü yem aldım yesin diye yemiyor. Elimle besliyorum kafesin icinde yemi yemiyor yere kasenin icinde yem koyuyorum yeterki yesin diye o da pisligi bulasıyor alt teli yokmuş kafesin. Dal darı aldım eğitiriz diye ama bağımlısı oldu ondan başka birşey yemiyor. Kuru meyve yaş meyve sebze veriyorum gagasinı bile değdirmiyor.
Alıssin diye yapmadigim kalmadı 3 parmağımı kan icinde bıraktı. Çocuklar icin almıştık. Gagalama huyunu bıraktı çok şükür ama ne ele geliyor ne kendini sevdiriyor. Yalnız takılıyor öyle çok salmayın demisler günde 2 saat serbest birakıyorum kafeste kalmasın diye.
Ağactan yapay ciceklerle falan yuva yapsak hata mı ederiz iyi mi olur onun için bilemedim.
Alıssin diye yapmadigim kalmadı 3 parmağımı kan icinde bıraktı. Çocuklar icin almıştık. Gagalama huyunu bıraktı çok şükür ama ne ele geliyor ne kendini sevdiriyor. Yalnız takılıyor öyle çok salmayın demisler günde 2 saat serbest birakıyorum kafeste kalmasın diye.
Ağactan yapay ciceklerle falan yuva yapsak hata mı ederiz iyi mi olur onun için bilemedim.