• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardımınıza ihtiyacım var.

Zekiye

Aktif Üye
Videoda görüldüğü üzere kuşum çok hasta avi-sol ve maxisol veriyorum avi-ast diye bir ilacida sipariş ettim. Başka neler yapabilirim o aileden biri ölmesini 🥺 istemiyorum lütfen bu konuda
[video loop=false autoplay=false width=640 height=480]https://kafeskuslari.com/upload/video/Video-1589847985.mp4[/video]

Zekiye

Aktif Üye
Gagasina viks sür dediler biraz rahatlıyor gibi ama yine videodaki gibi nefes aliyor. Havuç yemeyi çok seviyor o yüzden biraz havuç rendeledim üzerine çok çok az aksef (antibiyotik alt üst solunum yolları için ) bıçağın ucuyla havuçların üzerine ekeledim onu da verdim bugün 6 saat yanından 5 dakika ayrılmadım ilaç verdiğim için ilaç antibiyotik vererek iyi mi yaptım onu da bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? 😣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz :)
Size ilk olarak veteriner hekim tavsiye ederim.Eger götürecek durumda değilseniz.Gelecek olan avı ast ilacı bir hafta kullanın etkisi olmazsa daha etkili ilaç kullanmanız gerekebilir.. burun delikleri kapandiysa bir tüyü tuzlu suya batırıp açmaya çalışın.. ishal var mı? tüyünü kabartma ve hapşırma? ayaklarına dokununca ateşi hissediyor musunuz?

Zekiye

Aktif Üye
Hoşbuldum bulunduğum yerde veteriner mümkün değil ateşi yok ishalde değil burun delikleri açık olarak görüyorum hapşırıyor  nefes almakta zorlanıyor fakat onunla oynayınca normal nefes aliyor şuan avi-sol kullanıyorum aksef (antibiyotik) verdim dün doğru yaptım  fotoğrafta bakarsanız çok mu havuçların üstüne ekeledim? 😔

Üst Alt