• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YARDIM

Yuki

Yeni Üye
Normal veteriner klinikleri maalesef kuşlardan anlamıyor. Hekim veteriner kliniği, Mavişehir veteriner kliniği ve üstte saydığım yerlerden birine götürmenizi tavsiye ederim.
Yardımınız için teşekkür ederim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yardımınız için teşekkür ederim
Gideceğiniz yerde dışkı tahlil ve röntgen çekilmesini isteyin. Ayrıca videoda yavrunuzun baş kısmı normalden daha fazla sarı renk geldi. Rica ederim 🌸

Yuki

Yeni Üye
Gideceğiniz yerde dışkı tahlil ve röntgen çekilmesini isteyin. Ayrıca videoda yavrunuzun baş kısmı normalden daha fazla sarı renk geldi. Rica ederim 🌸
Aynı kuş ama hep böyleydi sarılığı ışıktan olmalı ve bu hafta diğer hafta içinde gites problem olurmu

Yuki

Yeni Üye
Kanat altında küçük tüysüz bir kısım var ilaç önerirnisiniz yada krem

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sizide ugrasdırsım pardon
Estağfurullah. Fotoğraf ta öyle değil ama video da fazla sarı geldi. Dediğiniz gibi ışıktandır belki. Tedavi olsada elinizde her zaman bulunması gereken takviyeler multivitamin gervit probiyotik entrobac tüy gelişimi için b vitamini bt amin forte ve zeolit tozu. Bunları şimdiden temin edin. Petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist.com üzerinden alıyoruz. Eğer vitamin eksikliğinden kaynaklı ise düzenli multivitamin desteği ile düzelir. Ayrıca kanatlıoil D3 de alsanız iyi olur. Bunları alırsanız bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim.

Yuki

Yeni Üye
Estağfurullah. Fotoğraf ta öyle değil ama video da fazla sarı geldi. Dediğiniz gibi ışıktandır belki. Tedavi olsada elinizde her zaman bulunması gereken takviyeler multivitamin gervit probiyotik entrobac tüy gelişimi için b vitamini bt amin forte ve zeolit tozu. Bunları şimdiden temin edin. Petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist.com üzerinden alıyoruz. Eğer vitamin eksikliğinden kaynaklı ise düzenli multivitamin desteği ile düzelir. Ayrıca kanatlıoil D3 de alsanız iyi olur. Bunları alırsanız bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim.
Teşekkür ederim en kısa zamanda alacağım birde eğer gidebilirsem ilk muayene i yaptırmalısın orda ayrı fiyat verebilirlermi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Teşekkür ederim en kısa zamanda alacağım birde eğer gidebilirsem ilk muayene i yaptırmalısın orda ayrı fiyat verebilirlermi
Evet maalesef muayene ücreti alıyorlar. Öncesinde arayın saydığım veterinerleri tek tek. Fiyat öğrenin hangisi daha makul fiyat veriyorsa oraya götürün.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dediğim gibi tüy destekleyici bt amin forte ve diğer takviyeleri alınız. Ama öncesinde yavrunuzda daha önemli sorunlar var.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tam anlayamadım sorunu ben daha önemli olan yani belirtiler varda ne belirtisi
Yavrunuz dengesini sağlayamıyor. Yem yemeye giderken bile zorlandığını gördüm. Siz bu durumu fark edemediniz mi. Attığınız tek dışkı da oldukça problemli.

Yuki

Yeni Üye
Yavrunuz dengesini sağlayamıyor. Yem yemeye giderken bile zorlandığını gördüm. Siz bu durumu fark edemediniz mi. Attığınız tek dışkı da oldukça problemli.
Teşekkür ederim ben pek bilemedim her gün okuldayım çok göremiyorum hep vakit geciriyoruz aslında ama farkedememişim bir tanıdığımız var kuş besleyip satıyor çoğu kuşdan yarın bakması için götüreceğim uykusuda yaşlılıktan galiba 3 yıldır bende ama önceki sahibinde ne kadar durdu bilemem tekrar sağolun

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Goztepe Hekim Veteriner Kliniğine de Goturebilirsiniz. Ben Oraya Gidiyorum Memnunum Anıl Bey'e Muayene Olmak İstiyorum derseniz Yardımcı Olurlar.

Yuki

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Goztepe Hekim Veteriner Kliniğine de Goturebilirsiniz. Ben Oraya Gidiyorum Memnunum Anıl Bey'e Muayene Olmak İstiyorum derseniz Yardımcı Olurlar.
Biraz ters kalıyor ama deneyeceğim sağolun

Yuki

Yeni Üye
Kuşuma olan son desteğiniz için sağolun kafasını kalbime koyup gitti...

Üst Alt