• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım

Enurdincer

Yeni Üye
Bebek muhabbet kuşum 3 aylık erkek daha yeni aldım 1 ay oldu olmadı tek gözü akıyor gibi kısık ne yapmam gerek yardım edin. Uzun yıllar benimle olan kuşumu kaybettim yerine aldım buna da bir şey olursa dayanamam

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bebek muhabbet kuşum 3 aylık erkek daha yeni aldım 1 ay oldu olmadı tek gözü akıyor gibi kısık ne yapmam gerek yardım edin. Uzun yıllar benimle olan kuşumu kaybettim yerine aldım buna da bir şey olursa dayanamam
Kuşunuzun gözünün videosunu streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuza sabah ılık taze çaya batırılmış pamukla pansuman yapın. Eczaneden gentagut göz damlası alıp bir damla damlatın. Kafasını kafes tellerine sürtüyor mu bu arada?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veya sabah gentagut göz damlası bir damla damlatıp, akşam mercimek tanesi kadar terramycin göz merhemini sürüp ışığı kapatın ki ayağıyla kasimasin

Enurdincer

Yeni Üye
Kuşunuza sabah ılık taze çaya batırılmış pamukla pansuman yapın. Eczaneden gentagut göz damlası alıp bir damla damlatın. Kafasını kafes tellerine sürtüyor mu bu arada?
Evet sürtüyor bebek olduğu için yeni tüyleri çıkıyor sürekli sürtmek istiyor kafasını. Çok teşekkür ederim çay etkili olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Umarım anlaşılıyordur kuşum ele pek alışık değil böyle çekebildim
Merhaba, gözünü yakın fotoğraf ile paylaşır mısınız
Terramcyin yağlı olduğu için yayılır, göz damlası daha iyi olur, tüy kökü apsesi de olabilir, net görüp söyleyelim daha iyi olur

Enurdincer

Yeni Üye
Merhaba, gözünü yakın fotoğraf ile paylaşır mısınız
Terramcyin yağlı olduğu için yayılır, göz damlası daha iyi olur, tüy kökü apsesi de olabilir, net görüp söyleyelim daha iyi olur
Merhabalar böyle yakalayabildim. Ilık çay önerdiler biraz pamukla tampon yaptım açıldı kısıktı umarım zararı olmaz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar böyle yakalayabildim. Ilık çay önerdiler biraz pamukla tampon yaptım açıldı kısıktı umarım zararı olmaz
Aynı şekilde ılık çay demi ile pansuman ve ardından teramycn göz melheme-i sürün damla kullanmayın gerek yok bir hafta günde bir kez gece uyutmadan önce uygulayın geçer geçmiş olsun👍 bide kafesi kontrol edelim sivri bir yere takmış olabilir ve tırnak bakımı yapabilirsiniz

Enurdincer

Yeni Üye
Aynı şekilde ılık çay demi ile pansuman ve ardından teramycn göz melheme-i sürün damla kullanmayın gerek yok bir hafta günde bir kez gece uyutmadan önce uygulayın geçer geçmiş olsun👍 bide kafesi kontrol edelim sivri bir yere takmış olabilir ve tırnak bakımı yapabilirsiniz
Çok teşekkür ederim içim rahatladı.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şehmus BAKIR hocamız gerekeni söylemiş, ufak bir enfeksiyon kapmış, çay ve terramicyn, maşallah SüphanAllah çok güzel🤲

Üst Alt