• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yardım lütfen Kuşum kambur duruyor ve hasta?

kuscuablaaaa

Yeni Üye
Eve geleli 3 gün oldu. Başka bir kuşumuz var onunla öpüşürken etrafa pis kokulu sarımtırak bi salya cıkardı ve yediklerini kustu. İshaldi de. Bunun üzerinden 2 gün geçti ishali geçti ,kakası ise bu sıralar normal. Kusması da az ama uçtuğunda ya da korkunca sanki nefes alamıyor, tıkanıyor. Sürekli kambur duruyor ve nefes alırken kuyruğu sanki kalp gibi atıyor (aşağı yukarı). Şehirde kuşlardan anlıyan veteriner yok. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Eve geleli 3 gün oldu. Başka bir kuşumuz var onunla öpüşürken etrafa pis kokulu sarımtırak bi salya cıkardı ve yediklerini kustu. İshaldi de. Bunun üzerinden 2 gün geçti ishali geçti ,kakası ise bu sıralar normal. Kusması da az ama uçtuğunda ya da korkunca sanki nefes alamıyor, tıkanıyor. Sürekli kambur duruyor ve nefes alırken kuyruğu sanki kalp gibi atıyor (aşağı yukarı). Şehirde kuşlardan anlıyan veteriner yok. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Merhaba lütfen kuşun görselini dışkısını streamable.com üzerinden de video videosunun linkini paylaşır mısınız

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş Olsun. Mantar olma olasılığı çok yüksek hangi şehirdesiniz Bursa'da mı ? Bursa'da Erol Bey var Vetorka Veteriner Kliniği kendisi kanatlı uzmanıdır.

Üst Alt