• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşum inliyor lütfen yardım edin

Yalınka

Yeni Üye
Muhabbet kuşum sık bir şekilde inler gibi ses çıkarmaya başladı lütfen yardım edin

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun iki ihtimal var ya solunum ile ilgili bir sıkıntısı var ya da bir şeyden dolayı stres oldu yada Korktu yeni mi oluştu bu durum ?

Yalınka

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun iki ihtimal var ya solunum ile ilgili bir sıkıntısı var ya da bir şeyden dolayı stres oldu yada Korktu yeni mi oluştu bu durum ?
Birkaç gün öncesinde gene oldu ama o kadar az olduki önemseyemedim bile şimdiyse artınca korktum yarın veterinere götürücem ama burayada atmak istedim korkucağı bi durum olmadı bana hep alışık yaklaşık 9 yaşında stres durumu olduğunu sanmıyorum dediğiniz gibi solunum sorunu olabilir

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birkaç gün öncesinde gene oldu ama o kadar az olduki önemseyemedim bile şimdiyse artınca korktum yarın veterinere götürücem ama burayada atmak istedim korkucağı bi durum olmadı bana hep alışık yaklaşık 9 yaşında stres durumu olduğunu sanmıyorum dediğiniz gibi solunum sorunu olabilir
Daha nice sağlıklı güzel ömürler olsun inşallah. En doğru karar vermişsiniz veterinerden sonra konu altında güncelleme yapabilirsiniz. Veteriner hekim Uygun görürse röntgen de çektiririm Bazen çok nadir karaciğer problemleri de bu tarz sesleri çıkartabilir. Geçmiş olsun

Üst Alt