• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edin lütfen

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun, kuşunuza seveceği yemlerden verin. Toparlanmasına yardımcı olacaktır

Bahar Y.

Müdavim
Yem yemesi de sıkıntı yok çok şükür kusma vs de olmadı belki de dediğiniz gibi havadan dolayı olmuştur teşekkür ederim zamanınızı da aldım hakkınızı helal edin ama bisey olucak diye ödüm kopuyo o yüzden bu kadsr ısrarla dönüş yapmanız için uğraştım hakkınızı helal edin 😊
Olur mu öyle şey yardımlaşmak için burdayız hepimiz 😊 sağlıklı görünüyor fotoğraflarda maşallah tekrarlarsa aksi bir durum bu konu altından haberleşelim

cimennnn

Tutkulu
Olur mu öyle şey yardımlaşmak için burdayız hepimiz 😊 sağlıklı görünüyor fotoğraflarda maşallah tekrarlarsa aksi bir durum bu konu altından haberleşelim
Tamam bir durum olursa ben buradan tekrar yazarım sağolun içim rahatladı sağlıklı göründüğünü duyunca 😊 bayram da olsa bayram yoğunluğunda ilgilendiniz teşekkür ederim yine de 😊

Bahar Y.

Müdavim
Tamam bir durum olursa ben buradan tekrar yazarım sağolun içim rahatladı sağlıklı göründüğünü duyunca 😊 bayram da olsa bayram yoğunluğunda ilgilendiniz teşekkür ederim yine de 😊
Rica ederim her zaman bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim 😊

Üst Alt