• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edermisiniz lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sarımsaklı suyu dökün ve lütfen tekrar vermeyin

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Aloe vera kuşlara zararlı bir bitki değildir, sorun olmaz. Sarımsağın sindirime faydası olduğu söyleniyor. 2 gün değil 12 saat kadar beklettikten sonra suluğa katılması ve uzun süre bırakılmaması/çok sık uygulanmaması öneriliyor. Sarımsakla ilgili detaylı bilgiye bu konumuzdan ulaşabilirsiniz: Makale - Kuşlarda Sarımsak Yararları ve Zararları

Mehmet Gürbüz ve Şehmus Bakır hocalarımız sarımsak kullanımını önermiyor. Kullanıp kullanmamak size kalmış 👍🏻

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aloe vera kuşlara zararlı bir bitki değildir, sorun olmaz. Sarımsağın sindirime faydası olduğu söyleniyor. 2 gün değil 12 saat kadar beklettikten sonra suluğa katılması ve uzun süre bırakılmaması/çok sık uygulanmaması öneriliyor. Sarımsakla ilgili detaylı bilgiye bu konumuzdan ulaşabilirsiniz: Makale - Kuşlarda Sarımsak Yararları ve Zararları

Mehmet Gürbüz ve Şehmus Bakır hocalarımız sarımsak kullanımını önermiyor. Kullanıp kullanmamak size kalmış 👍🏻
Sarımsağı saf bir şekilde değilde yağları tercih edilebilir @Ayvalık Jumbo Muhabbet hocamın tavsiyesi ile ben kullanıyorum.