• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edermisiniz lütfen

nisa123

Aktif Üye
Evet bence kuş hafiften zehirleniyor
Nemli yem dışkılar bozuk
Geceleri zorla elle yedirmeyin aç olsa yer fazla doluyor kursak
Kendi haline bırakın
Tek aspur darı olmaz, mümkünse kapalı paket yem alın yada petshop dan alabilirsiniz açık yem. Oda sürekli satış yapan olmalı ki yem taze olsun
Zeolit tozu durgunlaştırmaz endişe etmeyin, fakat dışkı bozuk, hergün sabah yemine veya darıya mercimek tanesi kadar Zeolit tozunu serpin günde 1 defa yeterli, yesin, içinde ki bakteriyi 10 günde söker, sizden ricamız günlük verin
Entrobac suyuna hergün katın, yarım suluğa mercimek tanesi kadar 8 saat kalacak ve kapalı şişe su kullanın
Birde bende dizayme var probiyotik olarak onu kullansam olur mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam olur bekliyorum birde 3 gün boyunca mi vereyim bu dizayme yi haftada 1 değilde
1 nohut tanesi kadar yarım suluğa yazmış satıcı soru-cevap kısmında haftada 3 gün diyor
Siz de haftada 3 gün verin boş günlerde taze su verebilirsiniz, hatta araya Gervit-w de koyun

nisa123

Aktif Üye
1 nohut tanesi kadar yarım suluğa yazmış satıcı soru-cevap kısmında haftada 3 gün diyor
Siz de haftada 3 gün verin boş günlerde taze su verebilirsiniz, hatta araya Gervit-w de koyun
Şimdi 10 gün boyunca zeolit tozu vericem demi yemine 1 mercimek tanesi kadar ve 3 gün boyunca dizame geri kalan 4 günde gerwit w vericem öyle mi ağır falan gelmez demi bu şekilde

nisa123

Aktif Üye
Size özelden video attım kursak çok dolu dediniz ya hergün bu hareketi yapıyor böyle her gece birde zehirlenme dediniz neyden zehirlenmis olabilir yeminden yada meyve sebze kuruyemiş lerden olabilir mi birde yeminde yapışkanlik yokta yağmur sonrası Toprak kokusu geliyor yemden bayatmi anlamadım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şimdi 10 gün boyunca zeolit tozu vericem demi yemine 1 mercimek tanesi kadar ve 3 gün boyunca dizame geri kalan 4 günde gerwit w vericem öyle mi ağır falan gelmez demi bu şekilde
Hayır yarın probiyotik
Ptesi su
Salı probiyotik
Çarşamba su
Perşembe Gervit-w
Cuma su
Ctesi probiyotik

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Size özelden video attım kursak çok dolu dediniz ya hergün bu hareketi yapıyor böyle her gece birde zehirlenme dediniz neyden zehirlenmis olabilir yeminden yada meyve sebze kuruyemiş lerden olabilir mi birde yeminde yapışkanlik yokta yağmur sonrası Toprak kokusu geliyor yemden bayatmi anlamadım
Yemi dökün lütfen, kusmaya çalışıyor videoda dışkı da bozuk
Zeolit
Probiyotik
Gervit-w
Bunları verin ve mutlaka yemi değiştirin

nisa123

Aktif Üye
Yemi dökün lütfen, kusmaya çalışıyor videoda dışkı da bozuk
Zeolit
Probiyotik
Gervit-w
Bunları verin ve mutlaka yemi değiştirin
Tamam değiştireyim açık yem alsam olur mu acaba yada bende şuan aspur ve sarı darı karışık var onu mu vereyim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam değiştireyim açık yem alsam olur mu acaba yada bende şuan aspur ve sarı darı karışık var onu mu vereyim
Bugün vermeyin kursak dolu, açık yemi güvenilir bir yerden alabilirsiniz
Sabah erkenden probiyotik verin
Zeolit ile yemi sabah verin
Kuş dinlensin
Verebilirseniz şimdi şirinda ile probiyotik verebilirsiniz ölçüsünde hazırlayıp

nisa123

Aktif Üye
Bugün vermeyin kursak dolu, açık yemi güvenilir bir yerden alabilirsiniz
Sabah erkenden probiyotik verin
Zeolit ile yemi sabah verin
Kuş dinlensin
Verebilirseniz şimdi şirinda ile probiyotik verebilirsiniz ölçüsünde hazırlayıp
Şuan ışığı kapattım kuş uyuyor yarın sabah veririm şırınga ile içmez de kuş suya koyunca içiyor suyu suya koyarım dediğiniz gibi 1 nohut tanesi kadar yarım suluga demi öyle koyarım birde yeme zeolit tozu serperim ama işte şuan elimde sadece taze olarak sarı darı ve aspur var onu versem olur mu yarın yeni yem alana kadar birde petshoplarda ki yemler tazemidir açık yenler

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şuan ışığı kapattım kuş uyuyor yarın sabah veririm şırınga ile içmez de kuş suya koyunca içiyor suyu suya koyarım dediğiniz gibi 1 nohut tanesi kadar yarım suluga demi öyle koyarım birde yeme zeolit tozu serperim ama işte şuan elimde sadece taze olarak sarı darı ve aspur var onu versem olur mu yarın yeni yem alana kadar birde petshoplarda ki yemler tazemidir açık yenler
Merhaba elinizde her zaman taze gervit ve taze entrobac bulunsun yemi alırken taze gervit ve entrobacta alın kuşun gezdiği yerlerde bitki vs varmı yedi mi yada sarımsak soğan gibi birşey yedi mi? temizlenmemis sebze meyve yedi mi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Olur aspur ve darı sabah verin, üzerine Zeolit tozu
Probiyotik sabah👍
Açık alıyım diyen sizsiniz, güvenirsen petshop sürekli satıyorsa alın taze ise yok güvenmem derseniz kapalı yem alın, tercih sizin

nisa123

Aktif Üye
Olur aspur ve darı sabah verin, üzerine Zeolit tozu
Probiyotik sabah👍
Açık alıyım diyen sizsiniz, güvenirsen petshop sürekli satıyorsa alın taze ise yok güvenmem derseniz kapalı yem alın, tercih sizin
Kapalı yem olarak ne alayım mamaistten hangi yemi alayım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kapalı yem olarak ne alayım mamaistten hangi yemi alayım
Mamaist.com beklemez şimdi, yarına yemi yok, aspur darı sürekli olmaz, onlar ara ara verilir, yarın yem alınmalı
Garden mix veya versele laga alın
Sonra isterseniz mamaist.com dan sipariş edin
Yarın evde yem olmalı ki bağırsak bozuk yemi atsın😊🤲👍
Anlaştık mı😊

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mamaist.com beklemez şimdi, yarına yemi yok, aspur darı sürekli olmaz, onlar ara ara verilir, yarın yem alınmalı
Garden mix veya versele laga alın
Sonra isterseniz mamaist.com dan sipariş edin
Yarın evde yem olmalı ki bağırsak bozuk yemi atsın😊🤲👍
Anlaştık mı😊
Bence yinede sipariş etsin garden mix bulunabilir belki ama versele lagayı bulabileceğini çok düşünmüyorum.