• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Vitamin

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
O nasil oluyot ben hep bundan kullandım ne farkı var zararı ne
Demet abla açıklamış zaten. Bu mineralli kum diye geçiyor kursakta birikim yapıyor. Öbürü gritli kum diye geçer oda sindirime yardımcı olur kursakta birikme yapmaz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sallanmaz ama sen bilirsin ablacığım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla kuşum tüyde ya hani erkek kuş tüyde ama oda soğuk olmuyor okula gidiyorum odanin sobasini yatarken yakıyorum sadece kuşlar üşür mu tuyden çıkmayı etkiler mi bir zararı olur mu
Üşürler sıcaklık sabit olmalı sabah giderken örtü örtebilirsin yarım kapatarsk
Tüyde çıkmayı bağışıklık düşmedikçe etkilemez😊

Furkan82828282

Müdavim
Tüyde oldukları için mi usurler yoksa normaldede usurler mi kuslar daha öncede böyle duruyordu alismislardir diye düşünüyordum o yüzden ortmuyordum
Böyle yaptım

Ekli dosyalar

Furkan82828282

Müdavim
Annem o battaniye yeni dedi bana böyle birşey verdi buda ince gibi geldi yeterli mi daha kalın eski bir örtü mu bulmalıyım abla
Abla bu şekilde oldu sürekli böyle dursa bişey olmaz demi çünkü odanın üç köşesi soba yansa bile burası ılık oluyot yani bunaltıcı derecede etkilemez örtü sabahta ılık oluyot ben okuldan gelesiyr kadar sicakligi korur diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Annem o battaniye yeni dedi bana böyle birşey verdi buda ince gibi geldi yeterli mi daha kalın eski bir örtü mu bulmalıyım abla
Abla bu şekilde oldu sürekli böyle dursa bişey olmaz demi çünkü odanın üç köşesi soba yansa bile burası ılık oluyot yani bunaltıcı derecede etkilemez örtü sabahta ılık oluyot ben okuldan gelesiyr kadar sicakligi korur diye düşünüyorum
Yeterli ablacığım gündüz sıcağı tutar oda, kuşlarda üşür tabiki
Ortama uyum sağlarlar, üşürlerse kabarır vücut ısısını korumak için tek ayak üstünde dururlar😊

Furkan82828282

Müdavim
Yeterli ablacığım gündüz sıcağı tutar oda, kuşlarda üşür tabiki
Ortama uyum sağlarlar, üşürlerse kabarır vücut ısısını korumak için tek ayak üstünde dururlar😊
Tamam abla teşekkür ederim abla annem sabah kahvaltıya yumruta haslamks okuldan gelince bu arttı bunu kuşuna ver dedi sabah erken gidiyorum okula havuçla rendeleyip dolaba koydum sabah vereceğim sorun olmaz demi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam abla teşekkür ederim abla annem sabah kahvaltıya yumruta haslamks okuldan gelince bu arttı bunu kuşuna ver dedi sabah erken gidiyorum okula havuçla rendeleyip dolaba koydum sabah vereceğim sorun olmaz demi
Yumurta beklemez 24 saat geçiyor olmaz, bunları bilmelisin, bakteri üretir ayrıca dolapta soğuk olur verme

Furkan82828282

Müdavim
Yumurta beklemez 24 saat geçiyor olmaz, bunları bilmelisin, bakteri üretir ayrıca dolapta soğuk olur verme
Abla gritli kuş kumu istedim petshopcu bunu verdi kırmızı kıl diyor bu verilir mi kuşa yararlı mi kum yerine geçer mi o minaralli kumada onda anason var bağırsak florasını düzenliyor onu kullan dedi ikisini karistiripta verebilirsin dedi bu kıl kullanılır mı anason yararlı mi

Ekli dosyalar

Üst Alt