• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Vitamin yokken takviye ve dışkı

sorgu

Aktif Üye
Merhaba bu sıralar bayağı bi meşgul ediyorum buraları umarım sıkmamışımdır 😍 Birkaç gün içinde kuşumla birlikte şehir dışına birlikte yolculuk yapacağım için bi aksilik çıkmasını önlemek istiyorum. Mamaistten vitaminleri temin ettim ama yetişmeyecek gibi artık geldiğimde başlayacağım onlara (1-2 hafta içinde) Şuanki sıkıntı kuşumun dışkısı biraz garip geldi tekrardan bana, sizce nasıl? Alabileceğim bi önlem var mı vitaminler gelene kadar?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bu sıralar bayağı bi meşgul ediyorum buraları umarım sıkmamışımdır 😍 Birkaç gün içinde kuşumla birlikte şehir dışına birlikte yolculuk yapacağım için bi aksilik çıkmasını önlemek istiyorum. Mamaistten vitaminleri temin ettim ama yetişmeyecek gibi artık geldiğimde başlayacağım onlara (1-2 hafta içinde) Şuanki sıkıntı kuşumun dışkısı biraz garip geldi tekrardan bana, sizce nasıl? Alabileceğim bi önlem var mı vitaminler gelene kadar?
Merhaba inşallah gitmeden gelir ve entrobac probiyotik başlarsınız dışkı iyi ama idrar hafif renkli
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir ve düzelmesine çok etkilidir

sorgu

Aktif Üye
Merhaba inşallah gitmeden gelir ve entrobac probiyotik başlarsınız dışkı iyi ama idrar hafif renkli
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir ve düzelmesine çok etkilidir
Pazar siparis ettim daha kargoys verilmedi. Persembeye kadar musaitim yetisecegini sanmıyorum maalesef

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sanmıyorum kontrol ettim defalarca, daha sitede direkt beklemede diye gösteriyor
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Belki kargo yola çıkmıştır🤲😊

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, durumu Şehmus Bey'e iletin, takip numarası isteyin. Genelde ben sormayı unutsam bile Şehmus Bey yolluyor, belki yoğunluğuna denk gelmiş olabilir siz rica edin gönderir. Eğer ki kargo yola çıkmışsa takip numarası ile internetten takip edebilirsiniz kargonuzu veya kargo şirketini arayıp sorabilirsiniz

sorgu

Aktif Üye
Merhaba, durumu Şehmus Bey'e iletin, takip numarası isteyin. Genelde ben sormayı unutsam bile Şehmus Bey yolluyor, belki yoğunluğuna denk gelmiş olabilir siz rica edin gönderir. Eğer ki kargo yola çıkmışsa takip numarası ile internetten takip edebilirsiniz kargonuzu veya kargo şirketini arayıp sorabilirsiniz
iletisime gectim cenazeleri varmıs o yuzden aksamıs ☺

Üst Alt