• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Vitamin kullanımı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İlaçlar hakkında bilgim yok ama ilaçlı sular çok fazla bekletilmemeli diye biliyorum ben. Ben en fazla 12 saat bırakıyorum suluklarda sonra döküyorum.
Sizde suluğa koyarak tüketmelerini sağlayın bence. Böyle suda bekleyen vitamin zararlı olabilir.
Birde hepsini karıştırmayın. Hepsinin etken maddesi farklıdır zarar verebilir kuşlara.
Tabi bunlar benim görüşlerim tecrübeli arkadaşlar daha net ve sağlıklı bilgi verir size. :)

Ben bir gün probiyotik/vitamin bir gün temiz su şeklinde kullanıyorum.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ustamızın dediği gibi vitamin suda fazla beklemez ürünler hakkında bilgim yok lakin daha bilindik ürünler almanızı tavsiye ederim versele laga, röhnfried , en son ihtimal avisol marka alın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Sağlıkla inşallah

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
ustamızın dediği gibi vitamin suda fazla beklemez ürünler hakkında bilgim yok lakin daha bilindik ürünler almanızı tavsiye ederim versele laga, röhnfried , en son ihtimal avisol marka alın
Estafirullah usta olmak için daha kırk fırın ekmek yemem lazım. :)
Vitaminlerde röhnfried kullanıyorum bende.

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tüm ürünler birbirinden farklı. Kalsiyum mineral ve vitamin. Ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Herşeyin fazlası zarar. Haftada 1 gün vitamin bir gün kalsiyum bir gün mineral olacak şekilde.