• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin kullanımı

engineer49

Aktif Üye
sultan papağanlarım için mamaistten entrobac probiyotik ve gervit multivitamin sipariş ettim bunu hafta kaç kaç ve ne kadar vermem gerekiyor suya mı mamaya mı ekleyecem acaba? @mamaist

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
sultan papağanlarım için mamaistten entrobac probiyotik ve gervit multivitamin sipariş ettim bunu hafta kaç kaç ve ne kadar vermem gerekiyor suya mı mamaya mı ekleyecem acaba? @mamaist
Merhaba. Ben pazartesi gunu yarim suluga 5 damla gervit vitamin koyuyorum. Sabah taze suyla vitamini yapip aksam aliyorum vitaminli suyu. Sade su koyuyorum sonrasinda. Persembe gunleri de yarim suluga bir mercimek tanesi kadar entrobac koyup veriyorum sabahtan yine aksam alip taze sade suyla degistiriyorum. Yani totalde yarim gun kaliyor vitaminli ve probiyotikli sular.

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Merhaba haftada bir kez entrobac yarım Suluga (50 ml) içme suyuna bir mercimek tanesi kadar haftada bir kez gerwit yarım Suluga (50 ml) içme suyuna 5 damla yeterlidir 😊
Sabah koyuyorsaniz akşam taze suyla değiştirin sadece haftada bir kez verilmesi uygundur 👍

Üst Alt