• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin kullanımı

BurhanAb

Paylaşımcı
Resimdeki vitaminlerde sadece multivitamin toz halde diğerleri damlalı ne kadar kullanmalıyım ve ne sürede kullanmalıyım

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
röhnfried sağlık ürünlerini inceleyin isterseniz. Orada multivitamın olarak gerwit var. Ondan alabilirsiniz. Kullandığınız vitamınleri ben kullanmadım sadece röhnfried kullanıyorum o diğer vitaminlere göre çok daha iyi. Elinizdekilerden avisol b B vitamin takviyesi haftada 2 defa kullanabilirsiniz onu yarım suluga 5 damla olacak sekılde. Ama bunlar için bir program yapın. B vitamını veriyorsanız multivitamin vermeyin.

BurhanAb

Paylaşımcı
röhnfried sağlık ürünlerini inceleyin isterseniz. Orada multivitamın olarak gerwit var. Ondan alabilirsiniz. Kullandığınız vitamınleri ben kullanmadım sadece röhnfried kullanıyorum o diğer vitaminlere göre çok daha iyi. Elinizdekilerden avisol b B vitamin takviyesi haftada 2 defa kullanabilirsiniz onu yarım suluga 5 damla olacak sekılde. Ama bunlar için bir program yapın. B vitamını veriyorsanız multivitamin vermeyin.
Mesela bugün multivitamin verdim b vitaminini yarın değilde bi sonraki günmü vercem

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
örneğin bugun vitamın verdiniz 3 gün sonra başka bir vitamını verebilirsiniz

BurhanAb

Paylaşımcı
Multivatimini çeyrek çay kaşığı kullanıyorum b vitamini 5 damla probiyotiktende 5 damla kullanırsam uygun olur değilmi?