• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Virkon s

Black1903

Paylaşımcı
Virkon s kullandım ve hiç memnun kalmadım belkide iyi koşullarda saklayamadım ikinci defa başıma geliyor.
Şimdi ise küçük bir üretim kafesi olduğu için sizlerden virkon s gibi piyasada bölünmüş olarak satılabilen kullanıp memnun kaldığınız bir ürün önermenizi istiyorum.

Black1903

Paylaşımcı
Yo hayır sakınca yok. Link atmak yasak sadece. Belki de dediğiniz gibi saklama koşullarınızda sorun vardır. Biz mamaist. com dan alıyoruz. Tavsiye ederim. 🌸
Trendyol ama uzun süre önce aldığım için adını tam hatırlamıyorum .şimdi mamaiste bakacağım teşekkür ederim ama farklı marka varsa ona bakmayı düşünüyorum.

Black1903

Paylaşımcı
Galiba başka ürün yok benzil %20 diye bir ürün var o da açık alan yazıyor.🫣😔bir de biraz korkutucu geldi.
Gene wirkon s alacağım peki sizler bu ürünü nasıl saklıyorsunuz🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Galiba başka ürün yok benzil %20 diye bir ürün var o da açık alan yazıyor.🫣😔bir de biraz korkutucu geldi.
Gene wirkon s alacağım peki sizler bu ürünü nasıl saklıyorsunuz🌸
Kutusunda ağzı sıkı kapalı ve serin yerde muhafaza ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Virkons bölünmüşleri ben genelde cam kavanozlarda yolluyorum geçende bilgi vermiştim orjinal kutusunda bile sorun olmuştu nemlenmişti hatta onun üzerine virkons satıcısına cam şişe tavsiyesi vermiştim umarım tavsiyeme uyarlar çünkü artık bu satış politikasından sıkıldım bunaldım tüketiciyi düşünmeyen yine tüketici değilmidir? Yani bu zihniyette olan insanlar hiçbir şey satın almıyor mu 😅herşeyi üretiyor olamaz değil mi😩

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Virkons bölünmüşleri ben genelde cam kavanozlarda yolluyorum geçende bilgi vermiştim orjinal kutusunda bile sorun olmuştu nemlenmişti hatta onun üzerine virkons satıcısına cam şişe tavsiyesi vermiştim umarım tavsiyeme uyarlar çünkü artık bu satış politikasından sıkıldım bunaldım tüketiciyi düşünmeyen yine tüketici değilmidir? Yani bu zihniyette olan insanlar hiçbir şey satın almıyor mu 😅herşeyi üretiyor olamaz değil mi😩
Hocam Ben Kullandım. Hafif Nem almıştı. 😔 Sorun Olmadı.

Mert G.

Eski Forumcu
Nem aldı ise kullanılmaz, muhtemelen taşlaşma nem ile ilgilidir, kimyasal olduğu için kullanmamanızı tavsiye ederim
Ablam şehmus hocama sormuştum temizlik için kafes esyalarında kullanabilirsın demişti . Ve ben bu bilgiye güvenerek yorum yaptım. Ve kullanarak hiçbir sorunla karsılasmadım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablam şehmus hocama sormuştum temizlik için kafes esyalarında kullanabilirsın demişti . Ve ben bu bilgiye güvenerek yorum yaptım. Ve kullanarak hiçbir sorunla karsılasmadım
Sorun yaşamazsın suda erir zaten, fakat kimyasal tepkimeye girer ve zararlı gazlar, mikroorganizmalar ortaya çıkabilir, tercih senin ben kullanmazdım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anladım abla . Öğrenmiş olduk
Kendin için kullanmayacağın ürünleri kuşların içinde kullanmamalısın,
Örn:topaklanmış un(annen hamur yapmaz önemlidir)
Süresi bitmiş gıda :almayız yemeyiz
Şişede çok beklemiş su: tertemiz görünür içmeyiz, dökeriz
Buzdolabında bekleyen yemek: eşkime yaparsa görüntü güzel tadı bozuktur, içinde mantar oluşumu başlamıştır, dökülür vs vs

Mert G.

Eski Forumcu
Kendin için kullanmayacağın ürünleri kuşların içinde kullanmamalısın,
Örn:topaklanmış un(annen hamur yapmaz önemlidir)
Süresi bitmiş gıda :almayız yemeyiz
Şişede çok beklemiş su: tertemiz görünür içmeyiz, dökeriz
Buzdolabında bekleyen yemek: eşkime yaparsa görüntü güzel tadı bozuktur, içinde mantar oluşumu başlamıştır, dökülür vs vs
Anladım abla zaten kullanmıyorum. Hocam kullanılır diyince kullanın ca bir sorun olmadığı ıcın oyüzden kafes temizliğinde kullanılır yazdım iyi günler dilerim ablam

Black1903

Paylaşımcı
Son üç aydır
Üç günde bir temizlik olarak
Kafes ekipmanlarını kafes tabanını sıvı sabun ve sünger ile yıkayıp duruluyorum
Kafes tabanın altını ve yanları kafes üstünü süpürge ile alıyorum ve virkon s yapmadıysam ıslak mendil ile siliyorum
iki haftada bir kere Virkon s u alt üst iki kafesin alt ve yanlarına sıkıp bez ile siliyorum.
Şimdi ise kafama takılan bir şey var 🤔acaba benim kuşlar sıvı sabun kaynaklı üç aydır tüyde olabilirler mi?
Bu sene hiç görmediğim tüyü görüyorum .Adeta her baktığımda sosyal medyadaki video gibi oluyorum yine mi sen lan hergünde karşıma çıkıyorsun 🪶(Gerçi Ankara da hava durumu çok değişiyor)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Son üç aydır
Üç günde bir temizlik olarak
Kafes ekipmanlarını kafes tabanını sıvı sabun ve sünger ile yıkayıp duruluyorum
Kafes tabanın altını ve yanları kafes üstünü süpürge ile alıyorum ve virkon s yapmadıysam ıslak mendil ile siliyorum
iki haftada bir kere Virkon s u alt üst iki kafesin alt ve yanlarına sıkıp bez ile siliyorum.
Şimdi ise kafama takılan bir şey var 🤔acaba benim kuşlar sıvı sabun kaynaklı üç aydır tüyde olabilirler mi?
Bu sene hiç görmediğim tüyü görüyorum .Adeta her baktığımda sosyal medyadaki video gibi oluyorum yine mi sen lan hergünde karşıma çıkıyorsun 🪶(Gerçi Ankara da hava durumu çok değişiyor)
Hava değişiminden dolayı, benim fıstık da tüyden çıkmıyor 😒