• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Virkon S rengi doğru mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok koymuşsunuz rengi pembe olur bu kadar kırmızı olduğunu ilk kez görüyorum. Çok koyduğunuz için kokusu da öyle olması normal.

wseakla

Yeni Üye
Benim küçük püskürtme şişem var onunla uyguluyorum günlük yapıyorum çünkü. Evet bir yemek kaşığı ama sanırım dolu dolu attınız silme şeklinde atın.
Yani bilmiyorum dolu dolu atmadım aslında silme yemek kaşığı attım. Zaten acaba sahte mi diye düşündüğüm için konuyu açtım. Karadenizpet.com sizce güvenilir mi?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yani bilmiyorum dolu dolu atmadım aslında silme yemek kaşığı attım. Zaten acaba sahte mi diye düşündüğüm için konuyu açtım. Karadenizpet.com sizce güvenilir mi?
Karadenizpet ten hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum o yüzden. Ama sanki yine dozdan kaynaklı gibi. Silme den biraz daha azaltıp atın bakalım.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
ben alışveriş yaptım bir sıkıntısı görmedim daldarı ve virkon almıştım. Bende pembeydi. Aslı ablamın dediği gibi orandan kaynaklı olmuştur.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Arkadaşlarım söylemiş Ama Bende ek Yapmak İstiyorum. Ölçek İle Uygulamanıza Gerek Yok. Açık Pembeden Biraz Köyü Pembeye Renk Geçişi doğru Orandir. Fazla Olursa da Bir Zararı Olmaz. Sadece Çok İyi durulamaniz Gerekiyor. Böyle Durumlarda Biraz suyu Döküp Temiz Su ekleyin Dengelenir. 🤗

Üst Alt