• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Virkon s içme suyuna koyulur mu?

Limonbey33

Tutkulu
Virkon s ürününü kuşların içme suyuna belirtilen ölçüye göre koyulması öneriliyor,bu doğru müdür,uygulayan var mı?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Virkon s ürününü kuşların içme suyuna belirtilen ölçüye göre koyulması öneriliyor,bu doğru müdür,uygulayan var mı?
Biz deterjan sıfatında kullanıyoruz genelde, yani kafesi ve ekipmanlarını temizlemek için. İçme suyuna katıldığını duymamıştım 🤔

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Virkon s içme suyuna koyulur... Daha da iyidir... Ancak ekonomik gücünüz yetmiyorsa bir damacanaya çeşme suyu doldurup içinde en az 3 gün beklettin yani dinlendirin... Çünkü klorlu suda virkon sin etkisi azalmaktadır...

Limonbey33

Tutkulu
Virkon s içme suyuna koyulur... Daha da iyidir... Ancak ekonomik gücünüz yetmiyorsa bir damacanaya çeşme suyu doldurup içinde en az 3 gün beklettin yani dinlendirin... Çünkü klorlu suda virkon sin etkisi azalmaktadır...
200 mllik suluga ne kadar ve ne sıklıkla koymalıyız peki?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her gün yeni bir şey öğreniyorum valla 😅 teşekkürler hocam 🙏

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Bütün sistemi bozarsiniz hocam üzücü durumlar kaçınılmaz olur. Kesinlikle siz dahi solumayin kokusunu tahriş eder

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hususi koymuyorum ben banyo sularına koyuyorum yikaniyorlar içiyorlar sorunda görmedim daha önce.

Üst Alt