• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Veteriner sonucumuz

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ispanak Fazla Vermeyin. İshal Yapar Bilginiz Olsun 😇

Lorca34

Aktif Üye
Merhaba Tek Tek Bildiğim kadarıyla Yanitlayacagim. Öncelikle Verdiği takviyeler Suyunda da Verilebilir. Bunu Sorabilirsiniz. Ağızdan damla Konusunda Stres Oluyorlar Hepsi Öyle Ama Zor Değil. Daha Etkili Olması Açısından Hekimler Genelde Oral yolla Vermeyi Tercih Ederler. Lipom Konusuna Gelirsek
Lipom İyi Huyludur. Ama Bazen Kötüye Dönme İhtimalleri Olur. Bunun İçin Siz Elle Muayene Edin. Ve Rontgen Ultrason Cektirmeniz İyi Olur. Takip Kolaylaşır. 1 ay düzenli Olarak Kullanin faydasını Görürsünüz 😇🌹
Teşekkür ederim Ezgi hanım, sizleri meşgul ettiğim için mahcup oluyorum kusuruma bakmayın🙏

Hekim suya karıştırmayın dedi, kutunun üzerinde katılır yazsa da etkisi yok oluyor sanırım. 3 ayrı ilaç var üçünden de 4 damla karıştırıp sevdiği bir sebzeye enjekte edin elinize alamıyorsanız dedi. Ama emin olamadım sebzenin içinden yeterli miktarda giriyor mu bünyesine diye. 💚 umarım faydalı olur.

Lorca34

Aktif Üye
Ispanak Fazla Vermeyin. İshal Yapar Bilginiz Olsun 😇
Ispanak kökü dışında içine ilaç enjekte edebileceğim sebze öneriniz var mıdır acaba? Benim aklıma ilk bu geldi çünkü çok seviyor ıspanak kökünü. 😊🤷‍♀️ ilacı 3 hafta kullanacakmışım da her gün ıspanak veremem ki herşeyin fazlası zarar neticede🥹

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ispanak kökü dışında içine ilaç enjekte edebileceğim sebze öneriniz var mıdır acaba? Benim aklıma ilk bu geldi çünkü çok seviyor ıspanak kökünü. 😊🤷‍♀️ ilacı 3 hafta kullanacakmışım da her gün ıspanak veremem ki herşeyin fazlası zarar neticede🥹
Ispanak Ayda 1 Önerilir. Ağızdan Vermeniz Daha İyi Olur Bu Durumda. İlaç Ağızdan Mecbur Verilecek.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Ezgi hanım, sizleri meşgul ettiğim için mahcup oluyorum kusuruma bakmayın🙏

Hekim suya karıştırmayın dedi, kutunun üzerinde katılır yazsa da etkisi yok oluyor sanırım. 3 ayrı ilaç var üçünden de 4 damla karıştırıp sevdiği bir sebzeye enjekte edin elinize alamıyorsanız dedi. Ama emin olamadım sebzenin içinden yeterli miktarda giriyor mu bünyesine diye. 💚 umarım faydalı olur.
Rica Ederim Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz 🌹😇 Her Bir Takviyeden 4'er Damla mi Dedi Hekim

Lorca34

Aktif Üye
Rica Ederim Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz 🌹😇 Her Bir Takviyeden 4'er Damla mi Dedi Hekim
Oral vereceksem 3er damla dedi. Sebzeye enjekte edeceksem 4 damla dedi. Ve küçük bir parça olmalı enjekte edilen sebze ki ilacı da yediğinden emin olalım dedi🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Bu maalesef mümkün olamıyor. Komaya girercesine bağırıyor kaçıyor kafes içinde. Her yolu denedim ama ele gelmiyor.🥺
Hekime Sorun Yarın Arayın. En Azından Dışarıda Vakit Geçiriyorsun Çok Az Birsey Yemle Vermeyi Deneyin. Ben Denemedim Hiç Hekime Sorun Öyle Emin Olalım.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Oral vereceksem 3er damla dedi. Sebzeye enjekte edeceksem 4 damla dedi. Ve küçük bir parça olmalı enjekte edilen sebze ki ilacı da yediğinden emin olalım dedi🙏
Anladım Fakat Bu İlaçları Ben sabah Öğle Akşam 1'er Damla Kullandım. 3 Damla Ağızdan Fazla Geliyor Bana. L Carnitine Zaten 1 Damladir. Fazlası Olmaz.

Lorca34

Aktif Üye
Anladım Fakat Bu İlaçları Ben sabah Öğle Akşam 1'er Damla Kullandım. 3 Damla Ağızdan Fazla Geliyor Bana. L Carnitine Zaten 1 Damladir. Fazlası Olmaz.
İşte bir kafa karışıklığı ve endişe konusu daha.. reçetemizi gönderiyorum size 🥺

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
İşte bir kafa karışıklığı ve endişe konusu daha.. reçetemizi gönderiyorum size 🥺
Hekimin Söylediği Şekilde Ilerleyin. Ama Bana fazla Geldi Yine söylüyorum. Ben Sabah Öğle Akşam 1 Er Damla Kullandım. Hekim Size 3 damla Tek Bir Doz Vermiş. Yani Günlük dozu Tek Bir Ogün Gibi Düşünün. Ama L Carnitine Ağızdan 1 Damladir. Suyunda da 1 Damladir. Avicare Sitesinde de Ayni Şekilde Yazar.

Lorca34

Aktif Üye
Hekimin Söylediği Şekilde Ilerleyin. Ama Bana fazla Geldi Yine söylüyorum. Ben Sabah Öğle Akşam 1 Er Damla Kullandım. Hekim Size 3 damla Tek Bir Doz Vermiş. Yani Günlük dozu Tek Bir Ogün Gibi Düşünün. Ama L Carnitine Ağızdan 1 Damladir. Suyunda da 1 Damladir. Avicare Sitesinde de Ayni Şekilde Yazar.
Çok çok teşekkür ederim🧡 Aslında sabah ve akşam olarak verdi🥺 Dolayısıyla da günde 8'er damla verilmiş olacak hekimin söylediği gibi yapacaksam. İnanın içim içimi yiyor şu an. Yanlış birşey var bu işte. Sizlerin deneyimi ve bilgisine güvencim tam ama hekim neden bu kadar çok doz verdi bize? ne yapacağımı şaşırdım.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Çok çok teşekkür ederim🧡 Aslında sabah ve akşam olarak verdi🥺 Dolayısıyla da günde 8'er damla verilmiş olacak hekimin söylediği gibi yapacaksam. İnanın içim içimi yiyor şu an. Yanlış birşey var bu işte. Sizlerin deneyimi ve bilgisine güvencim tam ama hekim neden bu kadar çok doz verdi bize? ne yapacağımı şaşırdım.
Benim size Tavsiyem Sabah Öğle Akşam 1 Er Damladir. Ağrı Kesici Olan 1 Damladir Günde. L Carnitine Günde Yine 1 Damladir. Sizi Yanlış Yönlendirme Yapmak İstemiyorum. Ama 8 Damla çok.

Lorca34

Aktif Üye
Benim size Tavsiyem Sabah Öğle Akşam 1 Er Damladir. Ağrı Kesici Olan 1 Damladir Günde. L Carnitine Günde Yine 1 Damladir. Sizi Yanlış Yönlendirme Yapmak İstemiyorum. Ama 8 Damla çok.
Kuşum benim canımın içi ona istemeden zarar vermekten ödüm kopuyor. Sizin önerilerinizi dikkate alacağım.

Lorca34

Aktif Üye
Tümör İçin Cerrahi Operasyon Yapamıyorlar mi Peki ?
Öyle bir önerisi olmadı, lipomu başlangıç seviyesinde dedi kontrol altında tutabiliriz dedi ama lipom için bir ilaç vermedi. Ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim daha dün teşhis koyuldu araştırma aşamasındayım sizler sayesinde.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Öyle bir önerisi olmadı, lipomu başlangıç seviyesinde dedi kontrol altında tutabiliriz dedi ama lipom için bir ilaç vermedi. Ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim daha dün teşhis koyuldu araştırma aşamasındayım sizler sayesinde.
Anlıyorum. Onların Canı Yanmasın hep Söylüyorum. Hekimlere Benim Güvenim Hiç Kalmadı. En Azından Büyük Çoğunluğuna. Lipom İçin Carnitine Vermiş. O Kuçultecektir. Ben Size Kullandigim Dozlarini yazdım. Biz Bu şekilde Kullandik. 8 Damla Veren Hekim Hiç Duymadım. En Fazla 2 Damladir.

Lorca34

Aktif Üye
Anlıyorum. Onların Canı Yanmasın hep Söylüyorum. Hekimlere Benim Güvenim Hiç Kalmadı. En Azından Büyük Çoğunluğuna. Lipom İçin Carnitine Vermiş. O Kuçultecektir. Ben Size Kullandigim Dozlarini yazdım. Biz Bu şekilde Kullandik. 8 Damla Veren Hekim Hiç Duymadım. En Fazla 2 Damladir.
Ben de buralarda okuduğum yorumlardan dolayı veterinere gitmemiştim şimdiye kadar ama geçen hafta burada da bana veterinere gidip röntgen çektirmem önerildiği için gittim. İçime sinmiyor tam olarak. Öyle iyi anlıyorum ki sizi. Ben sizin deneyiminize uygun olarak ilerleyeceğim. Sebzeye ya da yemiyle vereceksem de 1 damla vereyim değil mi?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ben de buralarda okuduğum yorumlardan dolayı veterinere gitmemiştim şimdiye kadar ama geçen hafta burada da bana veterinere gidip röntgen çektirmem önerildiği için gittim. İçime sinmiyor tam olarak. Öyle iyi anlıyorum ki sizi. Ben sizin deneyiminize uygun olarak ilerleyeceğim. Sebzeye ya da yemiyle vereceksem de 1 damla vereyim değil mi?
Röntgen her Zaman Çektirin. Hatta Konu Altında Güncelleme Yapin. Bizde Elimizden Geldiğince Yorum Yaparız. Yeminde Kullanmadım Hiç. Hekime Onu Bir Sorun Yalnızca. Sebzeyle Verilebilir. Bana Da Söylenmişti. Ben Hep Ağızdan Verdim. Kızım Bana Zorluk Çıkarmadı Hiç. Ama Genelde Suyunda Vermiştim.

Lorca34

Aktif Üye
Röntgen her Zaman Çektirin. Hatta Konu Altında Güncelleme Yapin. Bizde Elimizden Geldiğince Yorum Yaparız. Yeminde Kullanmadım Hiç. Hekime Onu Bir Sorun Yalnızca. Sebzeyle Verilebilir. Bana Da Söylenmişti. Ben Hep Ağızdan Verdim. Kızım Önerdi Bana Zorluk Çıkarmadı Hiç. Ama Genelde Suyunda Vermiştim.
Tamam mutlaka soracağım😊 keşke oğluşum kızmasa bana da elimde verebilsem rahatça. Ama çok ürkek bir kuş. 3 sene hiç kafesten çıkarılmamış küçük bir çocuğa hediye diye alınmış bir kuştu. Ben onu evlat edindim tüm ilgime sevgime rağmen ancak elimin üzerinde duracağı kadar güveniyor bana. Omuzuma konuyor, burnumun dibine kadar da yanaşıyor ama avucuma alamıyorum. 2 senedir birlikteyiz, ilk defa dün veterinerin elindeyken öpebildim 🥰

Üst Alt