• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Veteriner sonucumuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
1 ayda güzel sonuç almışsınız tebrikler ve sağlıklı günler dileriz 😊 mevsiminde yeşil yapraklı sebzeler verebilirsiniz 👍diyet yem ve egzersizlere devam edelim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sevgili arkadaşlar merhaba,

Lorca Bey’in dün veteriner kontrolü vardı. Bir aylık tedavi süreci boyunca ilaçlarını çeşitli yöntemlerle düzenli şekilde kullandırabildik. Dün çekilen röntgeni veterinerimiz çok olumlu buldu ve iyileşme olduğunu söyledi.

Ancak karaciğerde yeniden yağlanma riski bulunduğu için önümüzdeki 3 ay boyunca meyve ve dal darı kesinlikle yasak. Diyet yeme devam edecek, bol yeşillik tüketmesi önerildi ve bu süreçte herhangi bir takviye kullanılmaması gerektiği özellikle vurgulandı.

Yeni sonuçlarımızı sizlerle paylaşmamı istemiştiniz. Bu nedenle süreci aktarmak ve sizlerin de görüşlerini almak istedim. ❤

Aşağıda 1 ay arayla çekilen iki ayrı röntgeni paylaşıyorum karşılaştırma yapabilmeniz için:giggle:

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle 99407

Ekli dosyayı görüntüle 99408
Maşallah Tedaviye Devam Edin. Karaciğer Güzel Küçülmüş Nazar Değmesin 🥰

Mamacita

Paylaşımcı
Merhabalar kısa süre içerisinde çok güzel bir iyileşme olmuş çok sevindim umarım daha iyiye gider durumu 🥰 Benim sormak istediğim şu olacaktı avicare in L carnitine ve Silyubum ürünü le bu Veda nın Cleansing tea si aynı işlevi mi görüyor hangisi daha iyidir acaba 🙏🏻🙏🏻😊

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhabalar kısa süre içerisinde çok güzel bir iyileşme olmuş çok sevindim umarım daha iyiye gider durumu 🥰 Benim sormak istediğim şu olacaktı avicare in L carnitine ve Silyubum ürünü le bu Veda nın Cleansing tea si aynı işlevi mi görüyor hangisi daha iyidir acaba 🙏🏻🙏🏻😊
L carnitine Yağ yakicidir. Cleansing Tea Karaciger Tedavi Edici Takviyedir. Detoks Gibi Düşünebilirsiniz. Silybum O da aynı Şekilde Karaciger Tedavi Edici. 🤗

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Peki hocam siz hangisini önerirsiniz içerik olarakda hangisi daha ağır gelir yavrularımıza 😊🙏🏻
Doğru Oranda Kullanılırsa ağır Gelmez. Hepsini Kullandım Bir Zararını Görmedim. Sadece L Carnitine Yerine Hepecarnitol Daha İyidir. L Carnitine Biraz Yoğundur. 😇

Mamacita

Paylaşımcı
Doğru Oranda Kullanılırsa ağır Gelmez. Hepsini Kullandım Bir Zararını Görmedim. Sadece L Carnitine Yerine Hepecarnitol Daha İyidir. L Carnitine Biraz Yoğundur. 😇
Anladım L cartine ile Hepacarnitol daha yağ yakıcı özellikte galiba Silybum ve Cleansing tea de daha çok karaciğer takviyesi gibi bir şey muadiller birbirlerinin diyebiliriz galiba 🙏🏻😊 bu Avicare ürünleri internette satışı yok galiba bulamadım ben ama 🙏🏻😊

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Anladım L cartine ile Hepacarnitol daha yağ yakıcı özellikte galiba Silybum ve Cleansing tea de daha çok karaciğer takviyesi gibi bir şey muadiller birbirlerinin diyebiliriz galiba 🙏🏻😊 bu Avicare ürünleri internette satışı yok galiba bulamadım ben ama 🙏🏻😊
Evet 🤗 Egzotik Veteriner Kliniğinde Bulabilirsiniz. İnternet Satışı Yoktur.

Lorca34

Aktif Üye
Maşallah Tedaviye Devam Edin. Karaciğer Güzel Küçülmüş Nazar Değmesin 🥰
Çok teşekkür ederiiz🙏😊 şu an için ilaç yenilemedi, 23 Ocak'ta yeniden kontrolümüz var o zaman tekrar bakacaklar duruma. Şimdilik sebze, diyet yem ve harekete devam edecekmişiz. Bu süreçte takviye vermeyin dedi. Deve dikenimiz var ama onu da mı vermeyeyim ilaç kullanırken vermedim, şimdi ne yapayım sizce? Yemine serpeyim mi?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederiiz🙏😊 şu an için ilaç yenilemedi, 23 Ocak'ta yeniden kontrolümüz var o zaman tekrar bakacaklar duruma. Şimdilik sebze, diyet yem ve harekete devam edecekmişiz. Bu süreçte takviye vermeyin dedi. Deve dikenimiz var ama onu da mı vermeyeyim ilaç kullanırken vermedim, şimdi ne yapayım sizce? Yemine serpeyim mi?
Deve Dikeni Ününü Verin Mutlaka. Bende Kullanıyorum İlaçlarla Birlikte Kullanılabilir. Ama zaten Avicare Ürünün İçinde Deve Dikeni Vardı Gerek Yoktu. Bittiği İçin Kullanin Devedikeni 🤗

Lorca34

Aktif Üye
Deve Dikeni Ününü Verin Mutlaka. Bende Kullanıyorum İlaçlarla Birlikte Kullanılabilir. Ama zaten Avicare Ürünün İçinde Deve Dikeni Vardı Gerek Yoktu. Bittiği İçin Kullanin Devedikeni 🤗
Tamamdır akşam serpeyim yemine😊
Miktarı ne kadar olmalı acaba? Kaç saat durmalı önünde mesela? Yanlış birşey yapmayayım🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır akşam serpeyim yemine😊
Miktarı ne kadar olmalı acaba? Kaç saat durmalı önünde mesela? Yanlış birşey yapmayayım🙏
Çeyrek Çay Kaşığı Serpin Yemine. Zararı Olmaz. Haftada 1 Gün Kullanin. Ertesi Gun yemini Komple Değiştirin. Haftalık Bu düzenle İlerleyin 😇

Üst Alt