• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Uzulurler mi?

Limonbey33

Tutkulu
Bir ay kadar önce iki yavru dişi aldığımdan bahsetmiştim,ikisi de aynı kafesteydi uzulurler diye ayırmak istememiştim ve eğitimi bu şekilde vermeye çalışıyordum ama çok bir ilerleme kaydedemiyoruz belki yanlış yaptım bilemiyorum ama şuan kafeslerini ayırıp ayrı odalara koysam strese girip uzulurler mi?

Thab

Yeni Üye
ayrı odalarda bakın saldığınız zaman aynı odada olsunlar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir ay kadar önce iki yavru dişi aldığımdan bahsetmiştim,ikisi de aynı kafesteydi uzulurler diye ayırmak istememiştim ve eğitimi bu şekilde vermeye çalışıyordum ama çok bir ilerleme kaydedemiyoruz belki yanlış yaptım bilemiyorum ama şuan kafeslerini ayırıp ayrı odalara koysam strese girip uzulurler mi?
Biz size dedik demek istemiyorum ama 🤭🤭 şaka bir yana, sadece eğitim verirken farklı odalarda durabilirler. Böylece çok streslenmezler. Şimdi birbirine çok alıştılar, ayırmak için artık geç oldu bir tık

Limonbey33

Tutkulu
Biz size dedik demek istemiyorum ama 🤭🤭 şaka bir yana, sadece eğitim verirken farklı odalarda durabilirler. Böylece çok streslenmezler. Şimdi birbirine çok alıştılar, ayırmak için artık geç oldu bir tık
Yok haklısınız demiştiniz siz🤭ben başta işte kıyamadım ama şimdi ayırmam gerekecek keşke başta yapsaydim dediğiniz gibi,ama denilen gibi yapayım eğitimi ayrı odalarda sonra yine birbirlerine kavussunlar☺