• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ürün Satın Almak için Güvenilir Siteler Arıyorum veya İstanbul/Avrupa Bölgesinde Satın Alımı

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşum için internet üzerinden vitamin vb ürünler satın almak istiyorum fakat orjinalliği çok önemli olduğu için, hangi siteden satın alabilirim bilmiyorum. Önerebileceğiniz güvenilir siteler varsa yazabilir misiniz acaba? ayrıca İstanbul/Avrupa bölgesinde bulunuyorum. Şubeye gidip yüz yüze alışveriş yapabileceğim, orjinal ürünler satan güvenilir mağazalar biliyorsanız bunların da adreslerini almayı çok isterim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim! 🙏

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
mamaist .com sitemizin sponsorudur. @Şehmus BAKIR sahibidir ayrıca İstanbul avrupa yakasında.Ürünleri orijinal olarak bölünmüş şekilde güvenle alabilirsiniz. İster mamaist w.pp üzerinden isterseniz burda ö.mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz ihtiyaçlarınız konusunda size yardımcı olucaktır.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
mamaist .com sitemizin sponsorudur. @Şehmus BAKIR sahibidir ayrıca İstanbul avrupa yakasında.Ürünleri orijinal olarak bölünmüş şekilde güvenle alabilirsiniz. İster mamaist w.pp üzerinden isterseniz burda ö.mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz ihtiyaçlarınız konusunda size yardımcı olucaktır.
Cok tesekkur ederim 🙏🏾

WhiteBlue

Yeni Üye
Mamaist kargo ve işlem ücreti alıyor o konudan biraz eksi ama mamaistte ev halkı için gerekli ihtiyaçlar var. Veyahut da benimde sürekli uğradığım akyol kardeşlerden de alabilirsin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mamaist kargo ve işlem ücreti alıyor o konudan biraz eksi ama mamaistte ev halkı için gerekli ihtiyaçlar var. Veyahut da benimde sürekli uğradığım akyol kardeşlerden de alabilirsin.
Kargo ücreti almayan site var mı😊 işlem ücreti dediğiniz sanal posun taksit ücreti (3-8 tl arası fark)ve bunun mamaist ile ilgisi yok 👍 Ayrıca kargo ücreti alıyor dediğiniz için cevap vermek istedim aslında 8 desi de olsa yine 65 tl kargo ücreti ödüyorsunuz aradaki 30 tl farkı mamaist ödüyor yolladığı hediyeler de hariç 😊🙏Uygulamalarda (Trendyol, n11 vs) kargo bedava olarak aldığınız ürünleri hem pahalı alıyorsunuz hemde kargo ücreti ve komisyon ödüyoruz bunu hem alıcı hem satıcı ödüyor sadece bunun farkında değiliz perde arkasını görmüyoruz😩

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
akyol kardeşler'de de kargo ücreti alınıyor. Gidip almaya zamanım bu aralar pek olmadığı için kargoyu tercih ediyorum. Akyol Kardeşler sitesinin de önerisini almıştım, orada da kargo ücreti alındığını görmüştüm. Bu yüzden ek bilgi olarak iliştirmek istedim. Size de öneriniz için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Üst Alt