• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Üreticilerin kuş resimleri hakkında öneri

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Abi 2018 yılında paylaşım yapmışım bu bölümde 😁 benim efsane sezonum 4 çift ile bir sezonda 42 yavru 😍 sadece 1 kayıp o da baba kurbanı olmuştu 😑
Sen forumda çok eskisin ve hep saygılı konuşuyorsun bu özelliğine bayıldım. :) Maşallah kuşlarında çok güzel. Böyle profilinin içinde bir yerlerde görebilsek değilmi @Şehmus BAKIR? 😋

Mert G.

Paylaşımcı
Sen forumda çok eskisin ve hep saygılı konuşuyorsun bu özelliğine bayıldım. :) Maşallah kuşlarında çok güzel. Böyle profilinin içinde bir yerlerde görebilsek değilmi @Şehmus BAKIR? 😋
Abi ama nasil olcak o mesela 10 tane kusu var hepsi nasil olcak onu cozemedim acikcasi ama boyle olabilir slayt gibi 5 saniyede bir yada 10 saniyede oyle birsey olursa pratik olabilir diye düşünüyorum

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Abi ama nasil olcak o mesela 10 tane kusu var hepsi nasil olcak onu cozemedim acikcasi ama boyle olabilir slayt gibi 5 saniyede bir yada 10 saniyede oyle birsey olursa pratik olabilir diye düşünüyorum
Öneriyi yaptık biz kanka bırak onu da @Şehmus BAKIR düşünsün. 😋

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Alt alta resim ekleyecek güncel ürettiklerini, elinde olanları. Üreticilerin farkını görecek dışarıdan yeni gelen biri ve bizler. Çünkü güzel kuşları var ama çok geri planda. Sezon sezon paylaşıyorlar konu eriyip gidiyor sonra göremiyoruz. :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Alt alta resim ekleyecek güncel ürettiklerini, elinde olanları. Üreticilerin farkını görecek dışarıdan yeni gelen biri ve bizler. Çünkü güzel kuşları var ama çok geri planda. Sezon sezon paylaşıyorlar konu eriyip gidiyor sonra göremiyoruz. :)
Bundan sonra üreticiler bölümüne bakarsın canım kardeşim... (y)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Konu ne ile başladı ne ile bitti vay be. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Rodiena senin için bu resim ekleme işini panelde araştırdım ama dosya ekle butonu koyamıyoruz ama hızlıresim sitesinden kuşunuzun resmini link olarak imzaniza ekleyebiliyorsunuz ben örnek olarak bir tane ekledim kendi imzama bakabilirsiniz 😊👍 imzaya link eklemeyi de aşağıya resim atıyorum Ekli dosyayı görüntüle 36098

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çoluk çocuk için takip ettiğim bir forumda profilde albüm oluştur şeklinde bir yer vardı oraya kişi fotoğraflar ekliyordu falan. Öyle birşey olabilir.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Üst Alt