B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 10 Kas 2022 #41 @Süleyman EKİNCİ hocamı unutmuşsun Necmi hocam Rodiena' Alıntı: Ben de onun için geldim istermisiniz? @Şehmus BAKIR @Levent T. @Bahar Y. Genişletmek için tıkla ...
@Süleyman EKİNCİ hocamı unutmuşsun Necmi hocam Rodiena' Alıntı: Ben de onun için geldim istermisiniz? @Şehmus BAKIR @Levent T. @Bahar Y. Genişletmek için tıkla ...
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #42 Bahar Y.' Alıntı: @Süleyman EKİNCİ hocamı unutmuşsun Necmi hocam Genişletmek için tıkla ... O zaten gönüllü ama siz 3 lü ne dersiniz? İsterseniz hemen bir yeni öneri yapabilirim ?
Bahar Y.' Alıntı: @Süleyman EKİNCİ hocamı unutmuşsun Necmi hocam Genişletmek için tıkla ... O zaten gönüllü ama siz 3 lü ne dersiniz? İsterseniz hemen bir yeni öneri yapabilirim ?
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #43 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Necmi abi üzdün beni Genişletmek için tıkla ... Hadi hadi birşey olmaz o kadardan.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Necmi abi üzdün beni Genişletmek için tıkla ... Hadi hadi birşey olmaz o kadardan.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #44 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: istanbula atama iste sen Genişletmek için tıkla ... İstanbuldan 2000 senesinde Çanakkaleye taşındık. Çokta memnunuz küçük yerde yaşamaktan. Ama sizleri ziyarete geleceğim birgün inşallah.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: istanbula atama iste sen Genişletmek için tıkla ... İstanbuldan 2000 senesinde Çanakkaleye taşındık. Çokta memnunuz küçük yerde yaşamaktan. Ama sizleri ziyarete geleceğim birgün inşallah.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,751 Puanları 113 Yaş 41 10 Kas 2022 #45 Rodiena' Alıntı: İstanbuldan 2000 senesinde Çanakkaleye taşındık. Çokta memnunuz küçük yerde yaşamaktan. Ama sizleri ziyarete geleceğim birgün inşallah. Genişletmek için tıkla ... İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran
Rodiena' Alıntı: İstanbuldan 2000 senesinde Çanakkaleye taşındık. Çokta memnunuz küçük yerde yaşamaktan. Ama sizleri ziyarete geleceğim birgün inşallah. Genişletmek için tıkla ... İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #46 Şehmus BAKIR' Alıntı: İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran Genişletmek için tıkla ... Tamam herhalde mevlüde denk geleceğim.
Şehmus BAKIR' Alıntı: İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran Genişletmek için tıkla ... Tamam herhalde mevlüde denk geleceğim.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #47 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Ben okurum hoca hazır Genişletmek için tıkla ... Mesleğin nedir hakikaten Süleyman?
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Ben okurum hoca hazır Genişletmek için tıkla ... Mesleğin nedir hakikaten Süleyman?
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #48 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Kuran kursu hocalığı yapıyorum abi Genişletmek için tıkla ... Ne güzel. İnşallah güzel insanların yetişmesine vesile olursun.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Kuran kursu hocalığı yapıyorum abi Genişletmek için tıkla ... Ne güzel. İnşallah güzel insanların yetişmesine vesile olursun.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 10 Kas 2022 #49 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Âmin abi inşâAllah o gayretteyiz Rabbim mahçup etmesin Genişletmek için tıkla ... Amin Süleyman.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Âmin abi inşâAllah o gayretteyiz Rabbim mahçup etmesin Genişletmek için tıkla ... Amin Süleyman.
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 10 Kas 2022 #50 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Âmin abi inşâAllah o gayretteyiz Rabbim mahçup etmesin Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim maşaallah
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Âmin abi inşâAllah o gayretteyiz Rabbim mahçup etmesin Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim maşaallah
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 10 Kas 2022 #51 Ben birsey sormak istiyorum sabah tan beri ariyorum imza yerini bulamadim gitti acikcasi
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 10 Kas 2022 #52 Mert G.' Alıntı: Ben birsey sormak istiyorum sabah tan beri ariyorum imza yerini bulamadim gitti acikcasi Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Mert G.' Alıntı: Ben birsey sormak istiyorum sabah tan beri ariyorum imza yerini bulamadim gitti acikcasi Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 10 Kas 2022 #53 Feyza T.' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim
Feyza T.' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim
Meri Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 15 Eki 2021 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2,033 Puanları 113 Yaş 39 10 Kas 2022 #54 Mert G.' Alıntı: Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan girince görebiliyorsun telefondan olmuyor bence.
Mert G.' Alıntı: Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan girince görebiliyorsun telefondan olmuyor bence.
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 10 Kas 2022 #55 Meri' Alıntı: Bilgisayardan girince görebiliyorsun telefondan olmuyor bence. Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim
Meri' Alıntı: Bilgisayardan girince görebiliyorsun telefondan olmuyor bence. Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #56 Mert G.' Alıntı: Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Şehmusun adına tıkla. En sağda hakkında kısmına tıkla hemen aşağıda kanka.
Mert G.' Alıntı: Tsk ederim ama sizin imzanizi gormek istiyorum ben mesela sehmus abinin koydugu resimleri onu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Şehmusun adına tıkla. En sağda hakkında kısmına tıkla hemen aşağıda kanka.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #57 Bugün çok sataşmak istediklerim @Bahar Y. Ve @Levent T. Abi. Daha az sataşmak istediklerim @Süleyman EKİNCİ ve @Feyza T.
Bugün çok sataşmak istediklerim @Bahar Y. Ve @Levent T. Abi. Daha az sataşmak istediklerim @Süleyman EKİNCİ ve @Feyza T.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 11 Kas 2022 #58 Rodiena' Alıntı: Bugün çok sataşmak istediklerim @Bahar Y. Ve @Levent T. Abi. Daha az sataşmak istediklerim @Süleyman EKİNCİ ve @Feyza T. Genişletmek için tıkla ... Ben sıramı @Süleyman EKİNCİ hocama veriyorum
Rodiena' Alıntı: Bugün çok sataşmak istediklerim @Bahar Y. Ve @Levent T. Abi. Daha az sataşmak istediklerim @Süleyman EKİNCİ ve @Feyza T. Genişletmek için tıkla ... Ben sıramı @Süleyman EKİNCİ hocama veriyorum
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #59 Bahar Y.' Alıntı: Ben sıramı @Süleyman EKİNCİ hocama veriyorum Genişletmek için tıkla ... @Mert G. ye versen daha stratejik olurdu. Süleyman benim gizli dostum. Ama Mert konusunda savunmasızım.
Bahar Y.' Alıntı: Ben sıramı @Süleyman EKİNCİ hocama veriyorum Genişletmek için tıkla ... @Mert G. ye versen daha stratejik olurdu. Süleyman benim gizli dostum. Ama Mert konusunda savunmasızım.
nymeria Tutkulu Şampiyon Üye Yardımsever üye Katılım 5 Şub 2022 Mesajlar 1,039 Tepkime puanı 2,389 Puanları 113 Yaş 29 11 Kas 2022 #60 Şehmus BAKIR' Alıntı: İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran Genişletmek için tıkla ... Menü buysa ben de geliyorum
Şehmus BAKIR' Alıntı: İlk bana sözün var unutma kardeşim Yada buluşmayi bende yaparız tavuklu pilav yaparız bide ayran Genişletmek için tıkla ... Menü buysa ben de geliyorum