• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Üreme Dönemi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sanırım kuşumda yumurta var ama emin olamadım yuvalığı 2 3 gün önce kaldırmıştım
Merhaba evet yumurta var😊
Alıp atın yada yuvalığı tekrar takın
Kaçıncı kuluçkası olacak

çimen09

Paylaşımcı
Merhaba evet yumurta var😊
Alıp atın yada yuvalığı tekrar takın
Kaçıncı kuluçkası olacak
Kaçıncı derken yaptığı yumurta sayısı olarak mı baz alıyorum ben ilk kez eşledim ve yavruları oldu bu da olursa 2 olacak ve hiç dinlenmemiş olacak yuvalık takılı değil şuan ama tekrar kuluçkaya girsin istemiyorum arka arkaya olacak yumurta yapmasını beklemem lazım ama yuvalık olmadan yapar mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kaçıncı derken yaptığı yumurta sayısı olarak mı baz alıyorum ben ilk kez eşledim ve yavruları oldu bu da olursa 2 olacak ve hiç dinlenmemiş olacak yuvalık takılı değil şuan ama tekrar kuluçkaya girsin istemiyorum arka arkaya olacak yumurta yapmasını beklemem lazım ama yuvalık olmadan yapar mı
Tm 2. Kuluçkası olacak istemiyorsanız yuvalık takmayın, yumurtlayınca alın atın 3 tane olabilir sonra durur😊

efeyilmazbursa

Aktif Üye
@Demet bükay abla merhaba, avidress plusın kokusu biraz keskin normal midir aldığımdan beri çok kullanmamıştım unutmuşum kokusunu

Bgunduz34

Yeni Üye
masallah çok tatlılar. torun hasretliği çeker gibi yavru olsa da mıncırsam diyorum benimkiler hiiiiç oralı bile değiller, vizontele deli eminin koca günü 2 3 taklayla geçiştiren güvercinleri gibi takılıyorlar. Akşam eve gidince sizinkileri örnek gösterip bak insanların kuşları neler neler yapıyor siz ekmek gibi oturun burada diye kızayım benimkilere :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öyle yaptık artık peki birşey daha soracağım erkek kuşum dişiyi rahat bırakmıyor sürekli çiftleşme istiyor onları ayırayım mı bir süre
Çiftleşme olabilir 2/3 yumurta yapınca durur ayırırsanız birleşince çifleşme başlar, dursun😊

Üst Alt