• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Üreme Dönemi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aaa öyle mi oh ya inşallah ölmemişlerdir çok üzülürüm ya anne yatıyor ama bazen çıkıyor yuvalıktan ama yumurtalar hep yavruların altında genelde
Sıcak ise anne çeviriyorsa yaşıyorlardır😊🤲
İnşAllah ölmemişlerdir😊🤲beklemeliyim hep beraber 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anne çeviriyor mesela yavruların olduğu yerden alıp farklı bir köşeye çekmiş üstünde duruyor anlayabiliyor mu ölüp ölmediğini anlayınca ne yapıyor
Tm anne bakıyor yumurtayada, sıkıntı yok inşallah çıkarlar😊

çimen09

Paylaşımcı
Merhaba benim yumurtalar çıkmadı hala kontrol ettim bir tanesi kırmızılık neredeyse gitmiş gibi öbek halinde ama simsiyah değil öbek diğer iki tanesi kırmızılı yine ama bi karartı net değil bunlardan biri de içinde yüzüyor gibi yani hafif döndürünce ağırlık döndürdüğüm tarafa düşüyor o yüzden net gözlemleyemiyorum birde şu testi varmış ben 3 ünü denedim ortadan koydum yüzerek kenara çarptı bi hareket göremedim açıkcası ilk kez yavru aldığım için kestiremiyorum da sanırım ölü yumu

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba benim yumurtalar çıkmadı hala kontrol ettim bir tanesi kırmızılık neredeyse gitmiş gibi öbek halinde ama simsiyah değil öbek diğer iki tanesi kırmızılı yine ama bi karartı net değil bunlardan biri de içinde yüzüyor gibi yani hafif döndürünce ağırlık döndürdüğüm tarafa düşüyor o yüzden net gözlemleyemiyorum birde şu testi varmış ben 3 ünü denedim ortadan koydum yüzerek kenara çarptı bi hareket göremedim açıkcası ilk kez yavru aldığım için kestiremiyorum da sanırım ölü yumu
Suyun içinemi koydunuz yumurtaları

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Su testi çok gereksiz😔yumurtaları ışık üstünde tekrar paylaşın lütfen bakalım

çimen09

Paylaşımcı
Su testi çok gereksiz😔yumurtaları ışık üstünde tekrar paylaşın lütfen bakalım
Görselleri attım üzerinde pislik bulunan kırmızı gibi çıkıyor ama tam değil sarımsı gibi birde içinde oynuyor yüzüyor gibi çok bakınca hareket ediyormuş gibi geliyor bana ama göz yanılması tahminimce bana öyle geliyor

çimen09

Paylaşımcı
Ama şöylede bir durum var daha pazartesi attığım fotoda net bi noktacık vardı o yumurtada yok artık bahsettiğim görseli ekledim 1 yumurtadanın rengide baya değişti grimsi gibi oldu diğerinin sadece bir yeri grimsi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ama şöylede bir durum var daha pazartesi attığım fotoda net bi noktacık vardı o yumurtada yok artık bahsettiğim görseli ekledim 1 yumurtadanın rengide baya değişti grimsi gibi oldu diğerinin sadece bir yeri grimsi
Merhaba sizin flaşınız farklı yansıtıyor sanırım, kaç günlükler şuanda

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Baya oldu ilk yumurta 10 kasımda geldi 2 3 gün arayla diğeri geldi tam tarihi hatırlamıyorum ama 20 si civarı sanırım son gelen
Tm riske atmayalım çıkmalar bugün yarın başlar eğer ki gelişim tamsa

Üst Alt