• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ur mu ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla röntgeni başka bi klinikte çektirip hekimine attım fıtık ihtimali kalktı dedi tümoral bir oluşum kabul ederseniz hafta içi operasyon ayarlarız dedi ama çok çok riskli ve yayılım göstermiş riskli bir yerde ölümcül bilgin oldun diğer kanatta ki gibi değil ne yapıcam ben 🙁
@Şehmus BAKIR ablacım rontgen bakar mısın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Büyük bir tümör var ve alınırsa rahatlar 👍riskli bir yerde değil ben aldım daha önce☺

Zlsmvs

Paylaşımcı
Büyük bir tümör var ve alınırsa rahatlar 👍riskli bir yerde değil ben aldım daha önce☺
Şehmus bey hekim hiç iyi konuşmadı evet kabul ederseniz alırız dedi ancak kanatta ki aldığımız gibi değil dedi o bölgede yayılım göstermiş çok çok riskli ölümcül dedi anlamadım başka özel klinikten birine daha danıştım röntgenle aynı şeyleri söyledi ben anlamadım nedense bu sefer ameliyat yaptırmak istemiyorum bide bu çok yumuşak bir oluşum el sürünce yupyumuşak kanattaki tümör baya sert bişeydi sabah alttan çektiğim fotoğrafı atayım daha net anlarsınız tüylerden pek anlaşılmamış ama oraya doğru yusyuvarlak kocaman bir oluşum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maalesef böyle olursa iç organlara baskı yapacak sonucu ölümcül. Ameliyatı kaldırır mı bilemem ama böyle olması daha kötü Rabbim şifa versin inşallah 🤲

Üst Alt