Selensi Aktif Üye Katılım 22 Mar 2023 Mesajlar 184 Tepkime puanı 125 Puanları 43 28 May 2023 #1 3 YAŞINDA MUHABBET KUŞUM SIK SIK TÜY DÖKERDİ AMA. BU SEFER BAYA DÖKÜLDÜ KUYRUĞU KANATLARI BİDE ŞÖYLE BİŞE FARK ETTTİM NORMALMİ ACABA. İKİ KANADIDA AYNI ŞEKİLDE VİTAMİN VERİYORUM AMA YETERLİ OLURMU
3 YAŞINDA MUHABBET KUŞUM SIK SIK TÜY DÖKERDİ AMA. BU SEFER BAYA DÖKÜLDÜ KUYRUĞU KANATLARI BİDE ŞÖYLE BİŞE FARK ETTTİM NORMALMİ ACABA. İKİ KANADIDA AYNI ŞEKİLDE VİTAMİN VERİYORUM AMA YETERLİ OLURMU
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,021 Tepkime puanı 7,630 Puanları 113 28 May 2023 #2 Kuşun videosunu ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Kullandığınız takviyeler varsa yazarmısınız. Tüy döneminde BT amin Forte b vitamini takviyesi kullanmanızı öneririm.
Kuşun videosunu ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Kullandığınız takviyeler varsa yazarmısınız. Tüy döneminde BT amin Forte b vitamini takviyesi kullanmanızı öneririm.
Selensi Aktif Üye Katılım 22 Mar 2023 Mesajlar 184 Tepkime puanı 125 Puanları 43 28 May 2023 #3 Dışkısı şuan yok ama kullandığım vitaminleri ekliyorum.
Selensi Aktif Üye Katılım 22 Mar 2023 Mesajlar 184 Tepkime puanı 125 Puanları 43 28 May 2023 #4 Selensi' Alıntı: Dışkısı şuan yok ama kullandığım vitaminleri ekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Selensi' Alıntı: Dışkısı şuan yok ama kullandığım vitaminleri ekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com