• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy dökümü ve sulu dışkı

Elinizdeki tüm ürünlerin resmini ekler misiniz. Ayrıca şehmus beyin sorduğu soruyu ben de merak ediyorum.
Eskisehirde kanatlilarla ilgilenen tek vet var röntgen çektiler, tüy kopardilar, gece ya da dabahtan duran ksfedteki dışkıyi da incelemek icin aldilar, bana her an gibi bir kagitla rapor verilmedi ama bir araya gelip inceleme yaptıklarını bir hastalik olmadığını stres kaynakali oldugunu soylediler.

Elinizdeki tüm ürünlerin resmini ekler misiniz. Ayrıca şehmus beyin sorduğu soruyu ben de merak ediyorum.
Su an kullandigimiz urunler: Virkon s sprey, bt amin forte, vilmectin, sedochol ve Gerwiti de yeni vermeye başladım. Yemine meyve tohumu veriyorum ara ara, grit kum, dal dari vs tuketiyor. Alerji durumuna karşı 2-3 haftadir normal besin vermiyorduk ancak degisen bir sey olmadi sizce meyve,sebze, yumurta vs verilmeli mi tekrardan

Eskisehirde kanatlilarla ilgilenen tek vet var röntgen çektiler, tüy kopardilar, gece ya da dabahtan duran ksfedteki dışkıyi da incelemek icin aldilar, bana her an gibi bir kagitla rapor verilmedi ama bir araya gelip inceleme yaptıklarını bir hastalik olmadığını stres kaynakali oldugunu soylediler.
Bu vitaminleri vilmectin ve bt amin forteyo haftada 1,2 veriyordum simdi sedochol ve gerwitte eklendi her hafta sırayla mi gitmeliyiz bir gün normal su bosluklu

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bu vitaminleri vilmectin ve bt amin forteyo haftada 1,2 veriyordum simdi sedochol ve gerwitte eklendi her hafta sırayla mi gitmeliyiz bir gün normal su bosluklu
Vilmectini suya mı katıyorsunuz? Kesinlikle tavsiye etmem. Sadece 3 ayda bir dış parazit için enseye damlatılır.

Entrobac da mutlaka almalısınız. Bt amini bir hafta veriyorsanız, diğer hafta sedecholü verin. Gerwit haftada 1 şu an için. Aralarda sade su günleri olsun. Bt amin haftasında, gerwit ile arası biraz daha fazla olsun

Vilmectini suya mı katıyorsunuz? Kesinlikle tavsiye etmem. Sadece 3 ayda bir dış parazit için enseye damlatılır.

Entrobac da mutlaka almalısınız. Bt amini bir hafta veriyorsanız, diğer hafta sedecholü verin. Gerwit haftada 1 şu an için. Aralarda sade su günleri olsun. Bt amin haftasında, gerwit ile arası biraz daha fazla olsun
İlac isimlerinden biraz kafam karismis sanirim entrobac probiyotigi yazmak istemistim vilmectin yazmisim vilmectini birkac ay once dediginiz gibi kullanmistik. Simdilerde gogsundeki beyaz tuyler uzamaya basladi yavas yavas umarim tekrar kopmazlar 🙂 Tesekkurler hocam

Hocam bir de bu vitaminleri 7-8 damla koyuyorum tam bir suluk icin, entrobacta cay kasigi ucuyla toz halinde yeterli midir sizce farkli oranlari olan var mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hocam bir de bu vitaminleri 7-8 damla koyuyorum tam bir suluk icin, entrobacta cay kasigi ucuyla toz halinde yeterli midir sizce farkli oranlari olan var mi
Gerwit 50 ml içme suyuna 5 damla
Bt amin forte 50 ml içme suyuna 8 damla
Entrobac 50 ml içme suyuna bir mercimek tanesi kadar

Üst Alt