• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Tırnak keserken kanadı

Cefe61

Yeni Üye
Acil lütfen sultan papağanımın tırnağını keserken kanadı ne yapayım çok acil

Sanslıbey

Aktif Üye
Çok mu kanıyor şimdiki durumu nasıl bende bu durumu yaşamıştım tırnak kesmek zor bir olay ben ucundan kestim çok kanamamıştı o an aklıma un sürmek geldi una batırmıştım . Daha deneyimli insanlar var onlar yardımcı olurlar şimdi kafeste tutmaya çalış

Cefe61

Yeni Üye
Çok mu kanıyor şimdiki durumu nasıl bende bu durumu yaşamıştım tırnak kesmek zor bir olay ben ucundan kestim çok kanamamıştı o an aklıma un sürmek geldi una batırmıştım . Daha deneyimli insanlar var onlar yardımcı olurlar şimdi kafeste tutmaya çalış
Teşekkürler ben de sanırım ucundan kestim inşallah sorun olmaz ya geçmiş olsun size de

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Batikon uygulayıp nişasta dökün. Kanamayı durduracaktır

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yanlış hatırlamıyorsam kanamayı durdurmak için Mısır ununa batırmanız lazım tırnağı.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun! Çok kanadığını duymuştum o yüzden kesmeye korkuyorum sadece bir defa orta parmak tırnağı kırılmıştı onu kestim. Onun harici hiç kesmiyorum doğrumu yalnış mı yapıyorum! Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar başlık açabilir mi tırnak ve gaga bakımı için.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tırnak bakımı için ilk önce eğitimini almanız gerekmektedir..yada bakım için veteriner veya anlayan bir petshopa götürmeniz daha uygun olacaktır 👍 arkadaşlar gerekeni yazmış aynen uygulayın geçmiş olsun

reyhhann

Yeni Üye
BİR BİLGİ....gun ısıgını karsınıza aldığınızda kesilecek tırnağın içinde kılcal damarları görebilirsiniz kesim yapılacagı zaman kılcal damarlara dikkat ediniz evet bazıları cidden uzuyor ve kesim gerekiyor ama lütfen normal boyutlardaki tırnaklara sırf koluma konunca acıtıyor diye bahanelerle kesmeyin dokunmayın doğasına

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye