• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tekrardan Merhaba

Mog

Aktif Üye
Belki hatırlayanlar olur ya da olmaz bilemiyorum. Kuşum rüzgarı kaybedeli neredeyse 1.5 ay oldu. kafesinin öyle boş durması bizi çok üzüyor. annem de bu boşluğa alışamadı yeni bir kuş bakmak istiyor. bir site üzerinden bir sultan papağanı seçtim yine wf. İlanı koyan kişi kendi baktığı kuşunun yavrusu olduğunu ve erkek olduğundan emin olduğunu hafif melodik ötüşler yaptığını söylüyor. Kuş sağlıklı görünüyor mu sizce ? Bunu sormak istedim ve ayrıca Ankarada tanıdığınız üretici vs varsa ve paylaşmak isterseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir videosunu ve dışkı fotoğrafını isterseniz sağlığı konusunda daha net cevaplar verilebilir bence. Şimdiden hayırlı olsun :)

Mog

Aktif Üye
Bir videosunu ve dışkı fotoğrafını isterseniz sağlığı konusunda daha net cevaplar verilebilir bence. Şimdiden hayırlı olsun :)
tabi yarın sorarım atarsa buraya da yollarım. bazen kuşun görünüşünden de genel bir kanıya varılabiliyor , öyle konular görmüştüm galiba onun için sordum.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet görünüşitibariyle sağlıklı, ama emin olmak için dedim :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba tekrar hoşgeldiniz 😊 yeni bir can sahiplenme fikrinize sevindim 👍 Fotoğrafta gördüğüm sağlıklı bir dişi ama cinsiyet net değil video ve dışkı resmi bekliyoruz

• Like
Tepkiler: Mog

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Öncelikle hoşgeldiniz. Çok şirin duruyor . Maşallah . Şimdiden hayırlı olsun demek isterim . Evde can içimizde şenlik demek 😍

• Like
Tepkiler: Mog

Mog

Aktif Üye
Merhaba tekrar hoşgeldiniz 😊 yeni bir can sahiplenme fikrinize sevindim 👍 Fotoğrafta gördüğüm sağlıklı bir dişi ama cinsiyet net değil video ve dışkı resmi bekliyoruz
İlan sahibi kuşun yüzde yüz erkek olduğunu elinde başka kuşların da olduğunu ama bunun yüzde yüz erkek olduğunu söylüyor. dişi olursa değiştiririm diyor fakat hayvanla bir kere bağ kurunca o değiştirme işi olmuyor. Neyse eğer sağlıklı görünüyorsa bu kuşu alacağım galiba erkek veya dişi