• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tedavideki kuşumun durumu

Cansu424

Aktif Üye
İyi akşamlar. Sürekli yeni konu açıyorum ama affınıza sığınıyorum . Merak ediyorum düzelme varmı diye.Antibiyotik tedavidesindeki 2. Günümüz bitti. Elle beslemeye iyice alıştım eziyet etmeden yapıyorum çok şükür. günde 3 defa besledim bugün sabah 7:30- öglen 14:00 te akşam 20:00 de 3 er ml besleme yaptım. Antibiyotiği agzından veremiyorum cok fazla miktar cıkıyor. veteriner mamasına bir damla damlat dedi mamaya ekledim bugun antibiyotiklerini. Cok az yem de yiyor ama sabahtan beri 1 yemek kasigi kadar yemiş. Tabanda duruyordu üstteki tüneğine tırmanamadığını düşündüm alçağa tünek taktım sizce kaka ya göre gelişme varmı ? Mama ve ilaç bulaşmış yanak tüylerinden çok rahatsız sürekli kafasını biyerlere sürtüyor 😞Ekli dosyayı görüntüle 40620Ekli dosyayı görüntüle 40621Ekli dosyayı görüntüle 40622

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah 🧿 iyi olacak 👍 sabahtan beri bir yemek kaşığı yem mi yedi? Bu çok iyi yani yaklaşık 10 Gr yemiş kilosunun nerdeyse 3 te 1 kadar umarım ben yanlış anlamamışim 😊

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha tedavinin ikinci günü Cansu hanım. Tedavi bitsin anca etkisini gösterecek. Ayrıca kullandığı ilaçlardan dolayı diski değişimi çok normal. Bir yemek kaşığı yemesi bana da maşallah iyi geldi 🙂 iyi olcak iyileşecek güzel yavrumuz 🙏🏻

Cansu424

Aktif Üye
Maşallah 🧿 iyi olacak 👍 sabahtan beri bir yemek kaşığı yem mi yedi? Bu çok iyi yani yaklaşık 10 Gr yemiş kilosunun nerdeyse 3 te 1 kadar umarım ben yanlış anlamamışim 😊
Daha tedavinin ikinci günü Cansu hanım. Tedavi bitsin anca etkisini gösterecek. Ayrıca kullandığı ilaçlardan dolayı diski değişimi çok normal. Bir yemek kaşığı yemesi bana da maşallah iyi geldi 🙂 iyi olcak iyileşecek güzel yavrumuz 🙏🏻
İnşallah hocalarım 🤲🏻🌸❤daha çok erken evet ama endişeliyim ya surekli anlamasamda kakasına bakıyorum😂 yani nasıl diyeyim boş yem kabukları tepeleme degilde boyle bir yemek kasigi eder gibi sanki belki daha az gibi ama basına gidiyor arada yemlerin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İnşallah hocalarım 🤲🏻🌸❤daha çok erken evet ama endişeliyim ya surekli anlamasamda kakasına bakıyorum😂 yani nasıl diyeyim boş yem kabukları tepeleme degilde boyle bir yemek kasigi eder gibi sanki belki daha az gibi ama basına gidiyor arada yemlerin
Cansu hanım bence tatlı kaşığı desek daha iyi olacak 🤭😅 ama masallah bu da çok iyi bir gelişmedir 🙏

Cansu424

Aktif Üye
Kafesini temizlerken dışarı çıkmak isteyen birisi 😍
Genel hali kabarık ve halsiz ama sanki daha iyi gibi. Beslemeden sonra bir sure kafes tabaninda kalıyor ama genel olarak tünekte birde sesi kısıldı beslerken zarar mı verdim bilmiyorum ama genel olarak durumu daha iyi sizlerle paylaşmak istedim 🥰🌸
Ekli dosyayı görüntüle 40670

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oh maşallah kabarıklık gitmiş sanki. İlk attığınız fotodan eser yok Canan hanım 😍 nasıl da kıpır kıpır maşallah daha da iyi olacak inşallah 🙏🏻 durumunuzu ara ara güncelleyin merakta bırakmayın bizleri 🙂🌸

Nur Y.

Paylaşımcı
Genel hali kabarık ve halsiz ama sanki daha iyi gibi. Beslemeden sonra bir sure kafes tabaninda kalıyor ama genel olarak tünekte birde sesi kısıldı beslerken zarar mı verdim bilmiyorum ama genel olarak durumu daha iyi sizlerle paylaşmak istedim 🥰🌸
Maşallah toparlamış nazar değmesin bebişe 🧿🧿🧿

Cansu424

Aktif Üye
Oh maşallah kabarıklık gitmiş sanki. İlk attığınız fotodan eser yok Canan hanım 😍 nasıl da kıpır kıpır maşallah daha da iyi olacak inşallah 🙏🏻 durumunuzu ara ara güncelleyin merakta bırakmayın bizleri 🙂🌸
Aslında devam ediyor kabarıklığı ve kuyruk sekmesi ama bazen bi haraketlenme oluyor. Gelismeleri burdan atarım yine inşallah 🥰🌸

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Oh maşallah hareketlenmiş bile🧿♥ En kısa sürede tamamen toparlayacak inşallah😍

Cansu424

Aktif Üye
Tekrardan merhaba Elle beslemeye devam etmeme rağmen göğüsü keskin bir şekilde dışarı çıktı iyice neden acaba ? Baya kötü durumu yem ve suya dokunma durumu sıfır kurtaramayacağız heralde hic umudum kalmadı 😔
Ekli dosyayı görüntüle 40735

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kilosunu tarttiniz mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
39 Gr iyidir 🤔 ilaçlarin ne olduğunu bilmiyorum 😔 besleme ile bir çok kuşu hayata döndürdük Allah'ın izniyle 24 Gr kuşun 15 günde 40 Gr olduğunu sağlığına kavuştuğunuda yani genel durumunu bilmiyorum ama bu kiloda kuş kurumada değil bilginiz olsun 😊

Cansu424

Aktif Üye
39 Gr iyidir 🤔 ilaçlarin ne olduğunu bilmiyorum 😔 besleme ile bir çok kuşu hayata döndürdük Allah'ın izniyle 24 Gr kuşun 15 günde 40 Gr olduğunu sağlığına kavuştuğunuda yani genel durumunu bilmiyorum ama bu kiloda kuş kurumada değil bilginiz olsun 😊
Keske sorsaydım bende isimlerini bilmiyorum bakalım pazartesi tekrar goruscez inşallah iyi olur sevindim oyle olmadigina birden cok sivri gelince acaba dedim tesekkur ederim 🌸