Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 3 Nis 2023 #1 Hastalık Belirtileri Halsizlik Hastalık Belirti Tarihi 2 Nis 2023 Evde entrobac probiyotik var ama tarihi geçti mi hatırlamıyorum kuşum da biraz halsiz kullanırsam sıkıntı olur mu
Evde entrobac probiyotik var ama tarihi geçti mi hatırlamıyorum kuşum da biraz halsiz kullanırsam sıkıntı olur mu
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 3 Nis 2023 #2 Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız?
Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız?
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 3 Nis 2023 #3 Topaklanma varsa kullanmamanız iyi olur.
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #4 Semiha S.' Alıntı: Topaklanma varsa kullanmamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Topaklanma yok kullanıyım mı sizce tarihini hatırlamıyorum belki de geçmemiştir
Semiha S.' Alıntı: Topaklanma varsa kullanmamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Topaklanma yok kullanıyım mı sizce tarihini hatırlamıyorum belki de geçmemiştir
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #5 The Search' Alıntı: Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... Hep buzdolabındaydı hiç çıkarmadım Yenisini sipariş ettim ama 2 güne gelir anca şu an biraz halsiz ve ishal gibi kullansam sıkıntı olur mu
The Search' Alıntı: Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... Hep buzdolabındaydı hiç çıkarmadım Yenisini sipariş ettim ama 2 güne gelir anca şu an biraz halsiz ve ishal gibi kullansam sıkıntı olur mu
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #6 The Search' Alıntı: Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... Böyle dışkısı
The Search' Alıntı: Merhaba tarihini bilmiyorsanız hangi şartlarda muhafaza ettiğiniz ve şuan ki durumu önemli resim paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... Böyle dışkısı
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #7 Tilyaus' Alıntı: Hep buzdolabındaydı hiç çıkarmadım Yenisini sipariş ettim ama 2 güne gelir anca şu an biraz halsiz ve ishal gibi kullansam sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla ... @Şehmus BAKIR hocam yardimci olabilir bu konuda. topaklanma yoksa bozulmamistir diye dusunuyorum ama sehmus hocamdan yine bi fikir alalim.
Tilyaus' Alıntı: Hep buzdolabındaydı hiç çıkarmadım Yenisini sipariş ettim ama 2 güne gelir anca şu an biraz halsiz ve ishal gibi kullansam sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla ... @Şehmus BAKIR hocam yardimci olabilir bu konuda. topaklanma yoksa bozulmamistir diye dusunuyorum ama sehmus hocamdan yine bi fikir alalim.
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #8 Ekli dosyayı görüntüle 44597
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #9 Tilyaus' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 44597 Genişletmek için tıkla ... Ben eski konulariniza baktim gecen sene eylulde probiyotik kullanmissiniz kusunuza. O zaman mi almistiniz entrobaci?
Tilyaus' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 44597 Genişletmek için tıkla ... Ben eski konulariniza baktim gecen sene eylulde probiyotik kullanmissiniz kusunuza. O zaman mi almistiniz entrobaci?
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #10 Rüya Ç.' Alıntı: Ben eski konulariniza baktim gecen sene eylulde probiyotik kullanmissiniz kusunuza. O zaman mi almistiniz entrobaci? Genişletmek için tıkla ... Evet o zaman almıştım
Rüya Ç.' Alıntı: Ben eski konulariniza baktim gecen sene eylulde probiyotik kullanmissiniz kusunuza. O zaman mi almistiniz entrobaci? Genişletmek için tıkla ... Evet o zaman almıştım
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #11 Tilyaus' Alıntı: Evet o zaman almıştım Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman ortalama 6 bucuk 7 ay olmus. Sehmus hocam degerlendirecektir.
Tilyaus' Alıntı: Evet o zaman almıştım Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman ortalama 6 bucuk 7 ay olmus. Sehmus hocam degerlendirecektir.
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #12 Rüya Ç.' Alıntı: Tamam ozaman ortalama 6 bucuk 7 ay olmus. Sehmus hocam degerlendirecektir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkürler
Rüya Ç.' Alıntı: Tamam ozaman ortalama 6 bucuk 7 ay olmus. Sehmus hocam degerlendirecektir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkürler
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #13 Tilyaus' Alıntı: Tamamdır çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu arada cam kavanoz + karanlik ve serin bir yerde cok uzun sure muhafaza edebilirsiniz
Tilyaus' Alıntı: Tamamdır çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu arada cam kavanoz + karanlik ve serin bir yerde cok uzun sure muhafaza edebilirsiniz
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #14 Rüya Ç.' Alıntı: Bu arada cam kavanoz + karanlik ve serin bir yerde cok uzun sure muhafaza edebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Hep buzdolabındaydı karanlıktaydı cam kavanoza koyardım bilgim olsaydı
Rüya Ç.' Alıntı: Bu arada cam kavanoz + karanlik ve serin bir yerde cok uzun sure muhafaza edebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Hep buzdolabındaydı karanlıktaydı cam kavanoza koyardım bilgim olsaydı
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #15 Tilyaus' Alıntı: Hep buzdolabındaydı karanlıktaydı cam kavanoza koyardım bilgim olsaydı Genişletmek için tıkla ... Bundan sonrasi icin aklinizda olsun
Tilyaus' Alıntı: Hep buzdolabındaydı karanlıktaydı cam kavanoza koyardım bilgim olsaydı Genişletmek için tıkla ... Bundan sonrasi icin aklinizda olsun
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #16 Rüya Ç.' Alıntı: Bundan sonrasi icin aklinizda olsun Genişletmek için tıkla ... Sizce ishal mi olmuş? Yem falan baya yiyor ama dışarı gelmiyor çok hafif de tüy döküyor sanki
Rüya Ç.' Alıntı: Bundan sonrasi icin aklinizda olsun Genişletmek için tıkla ... Sizce ishal mi olmuş? Yem falan baya yiyor ama dışarı gelmiyor çok hafif de tüy döküyor sanki
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #17 Rüya Ç.' Alıntı: Bundan sonrasi icin aklinizda olsun Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Rüya Ç.' Alıntı: Bundan sonrasi icin aklinizda olsun Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #18 Tilyaus' Alıntı: Sizce ishal mi olmuş? Yem falan baya yiyor ama dışarı gelmiyor çok hafif de tüy döküyor sanki Genişletmek için tıkla ... Acikcasi istenilen diski degil resimdeki diski. Cok anlayabilecegim bir konuda degil hastalik teshisi @Ayvalık Jumbo Muhabbet Duygu hocam bu konunun uzmani diye biliyorum. Yarin muhakkak goreceklerdir mesajlarinizi caninizi sikmayin.
Tilyaus' Alıntı: Sizce ishal mi olmuş? Yem falan baya yiyor ama dışarı gelmiyor çok hafif de tüy döküyor sanki Genişletmek için tıkla ... Acikcasi istenilen diski degil resimdeki diski. Cok anlayabilecegim bir konuda degil hastalik teshisi @Ayvalık Jumbo Muhabbet Duygu hocam bu konunun uzmani diye biliyorum. Yarin muhakkak goreceklerdir mesajlarinizi caninizi sikmayin.
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 4 Nis 2023 #19 Tilyaus' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Aslan parcasi cok keyifsiz durmuyor neyseki masallah nazar degmesin.
Tilyaus' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Aslan parcasi cok keyifsiz durmuyor neyseki masallah nazar degmesin.
Tilyaus Yeni Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 38 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Nis 2023 #20 Rüya Ç.' Alıntı: Aslan parcasi cok keyifsiz durmuyor neyseki masallah nazar degmesin. Genişletmek için tıkla ... Yaa inşallah bir şeyi yoktur Allah canlarımızı bize bağışlasınn🥹 çok teşekkür ederim tekrar ilgilendiğiniz için yarın hocaların cevaplarını bekleyeceğim
Rüya Ç.' Alıntı: Aslan parcasi cok keyifsiz durmuyor neyseki masallah nazar degmesin. Genişletmek için tıkla ... Yaa inşallah bir şeyi yoktur Allah canlarımızı bize bağışlasınn🥹 çok teşekkür ederim tekrar ilgilendiğiniz için yarın hocaların cevaplarını bekleyeceğim