• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

clyde_shelton

Yeni Üye
Merhaba tekrar hoşgeldiniz 😊
Tüm depremzedelerimiz kaybettiğimiziz yakınlarımız hiç bir zaman unutulmayacak, Rabbim sabır versin inşallah, tüm ülkemize🤲🤲
Görünen yüzünün yanında görünmeyenlerde var malesef 😔😔🤲minik can dostlarımız da ayrı bir üzüntü🤲🤲Rabbim Cennetlerinde saklasın beklesin hepsini🤲🤲
En doğru kararı vermiş aramıza katılmışsınız bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hiç endişeniz olmasın
Kafeskuslari.com olarak
Çok büyük bir aileyiz hepimiz kardeşiz😊🤲
Büyük kafes her zaman mükemmel olur yeter ki alan olsun, ispinozlar çok hassas duygusal canlılardır
Oksijeni tüm canlılar gibi kuşlarda çok tüketir, hijyen bakım ve beslenme önemlidir
Şimdiden hayırlı olsun 😊
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk tekrar :) İnsanlar canından-yakınlarından, yaşayanlar ruh sağlığından olduğu için utandım kimseye diyemedim canım çok yandı diye. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kimseye.

Forumun aktif olmasına ve sizlerin bu kadar cana yakın olmasına çok sevindim. Başınızı ağrıtırım bir süre, hakkınızı şimdiden helal edin :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk tekrar :) İnsanlar canından-yakınlarından, yaşayanlar ruh sağlığından olduğu için utandım kimseye diyemedim canım çok yandı diye. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kimseye.

Forumun aktif olmasına ve sizlerin bu kadar cana yakın olmasına çok sevindim. Başınızı ağrıtırım bir süre, hakkınızı şimdiden helal edin :)
Estağfurullah Helâl olsun 🤲1 can candır, insan hayvan bitki hepsi canımızdır
Aminn kimse yaşamasın çok zor🤲🤲
Rabbim sabır versin inşallah, acı bizim canlar bizim 🤲🤲
Her zaman yazabilirsiniz bizler 7/20 burdayız😊😊

Meteulusoy

Yeni Üye
Merhabalar Herkese;

Platforma yeni üye oldum, Yalova’da yaşıyorum. Kuş besleyenler için en güzel platform olduğunuzu düşünüyorum. Grafiker ve Sosyal Medya Uzmanıyım. Yakın zamanda 6 yıldır beslediğim muhabbet kuşumu kaybettim. Kuş hastaydı 5 aya yakındır veterinerden sonra en çok yardım aldığım yer burası olmuştu yazılanlar ve aynı hastalıktan müzdarip kuş sahiplerinin olumlu tedavi başlıklarından. Bu nedenle tüm siteye ve katkıda bulunan tüm üyeler teşekkür ediyorum. Tekrardan bir kuş sahiplenmek istiyorum araştırmalarım devam ediyor eğer bakım ve ilgi nedeniyle papağan türü bir kuşunu sahiplendirmak isteyen olursa Mar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar Herkese;

Platforma yeni üye oldum, Yalova’da yaşıyorum. Kuş besleyenler için en güzel platform olduğunuzu düşünüyorum. Grafiker ve Sosyal Medya Uzmanıyım. Yakın zamanda 6 yıldır beslediğim muhabbet kuşumu kaybettim. Kuş hastaydı 5 aya yakındır veterinerden sonra en çok yardım aldığım yer burası olmuştu yazılanlar ve aynı hastalıktan müzdarip kuş sahiplerinin olumlu tedavi başlıklarından. Bu nedenle tüm siteye ve katkıda bulunan tüm üyeler teşekkür ediyorum. Tekrardan bir kuş sahiplenmek istiyorum araştırmalarım devam ediyor eğer bakım ve ilgi nedeniyle papağan türü bir kuşunu sahiplendirmak isteyen olursa Mar
Merhaba forumumuza ve kafeskuslari.com ailemize hoşgeldiniz 🤗
Başınız sağolsun o artık cennet kuşu🤲
Her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, umarım istediğinizi bulur ve çok mükemmel bir aile olursunuz🤗

Meteulusoy

Yeni Üye
Merhaba forumumuza ve kafeskuslari.com ailemize hoşgeldiniz 🤗
Başınız sağolsun o artık cennet kuşu🤲
Her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, umarım istediğinizi bulur ve çok mükemmel bir aile olursunuz🤗
Değerli cevabiniz için teşekkür ederim. Sizler ve kafeskuslari.com aracılığı ile tekrar bir kuş sahibi olmayı dört gözle bekliyorum 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kusura bakmayın cevap geleceğini hiç akıl edemediğimden girmedim bir kaç gündür siteye. Bayağı aktifmiş forum çok sevindim.

Hoşbuldum öncelikle :) Büyük bir kafes yapıyorum. İçmekana uygun bitki araştırması sürecindeyim. Saksı (50 litre) ve yapay ışık aldım şimdiye kadar. Kuşlar için minik bir ormanımsı ambiyans yapmaya uğraşıyorum.

Büyük kafese çok kuş yakışır. Yaptığım araştırmalara göre birlikte yaşamayı seven nadir kuşlardan biri. Başlangıç için de uygun bir tercih olacağını düşündüm. Altından kalkabilir ustalaşırsam gökkuşağına geçmeyi (diğer kuşları elemeden sadece ekleme yapmayı) düşünüyorum.

Akvaryum hobisiyle ilgilendim depreme kadar. Depremde 300 litrelik tankım patlayan duvarın altında kaldı. 500'e yakın canlı doğuran balığım telef oldu. Yeni yeni tekrar hayvan sahiplenme psikolojisine girebildim. Hayvana dokunmak gibi bir beklentim hiç olmadı. Onlar mutlu olsun diye uğraştım hep. Yine aynı şeyi yapmaya çalışmak için en uygun aday olarak seçtim. Tabi sizin de tavsiyelerinizi duymak isterim.
Bittiği zaman güzel bir tanıtım videosu isteriz 🤩 şimdiden merak ettim 😊 tekrar aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar dileriz

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Merhabalar Herkese;

Başınız sağ olsun. Forumda oluyorlar sahiplendirenler takip edebilirsiniz. Bence tavsiyem Sultan papağanı almanız(kafasının ortasındaki uzun saçları çok tatlı) Ya da büyük papağan alacaksanız alex papağanı. Şimdiden uzun ve mutlu ömürler dileyiğiyle