• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

clyde_shelton

Yeni Üye
Merhaba tekrar hoşgeldiniz 😊
Tüm depremzedelerimiz kaybettiğimiziz yakınlarımız hiç bir zaman unutulmayacak, Rabbim sabır versin inşallah, tüm ülkemize🤲🤲
Görünen yüzünün yanında görünmeyenlerde var malesef 😔😔🤲minik can dostlarımız da ayrı bir üzüntü🤲🤲Rabbim Cennetlerinde saklasın beklesin hepsini🤲🤲
En doğru kararı vermiş aramıza katılmışsınız bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hiç endişeniz olmasın
Kafeskuslari.com olarak
Çok büyük bir aileyiz hepimiz kardeşiz😊🤲
Büyük kafes her zaman mükemmel olur yeter ki alan olsun, ispinozlar çok hassas duygusal canlılardır
Oksijeni tüm canlılar gibi kuşlarda çok tüketir, hijyen bakım ve beslenme önemlidir
Şimdiden hayırlı olsun 😊
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk tekrar :) İnsanlar canından-yakınlarından, yaşayanlar ruh sağlığından olduğu için utandım kimseye diyemedim canım çok yandı diye. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kimseye.

Forumun aktif olmasına ve sizlerin bu kadar cana yakın olmasına çok sevindim. Başınızı ağrıtırım bir süre, hakkınızı şimdiden helal edin :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk tekrar :) İnsanlar canından-yakınlarından, yaşayanlar ruh sağlığından olduğu için utandım kimseye diyemedim canım çok yandı diye. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı kimseye.

Forumun aktif olmasına ve sizlerin bu kadar cana yakın olmasına çok sevindim. Başınızı ağrıtırım bir süre, hakkınızı şimdiden helal edin :)
Estağfurullah Helâl olsun 🤲1 can candır, insan hayvan bitki hepsi canımızdır
Aminn kimse yaşamasın çok zor🤲🤲
Rabbim sabır versin inşallah, acı bizim canlar bizim 🤲🤲
Her zaman yazabilirsiniz bizler 7/20 burdayız😊😊