• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafeskuslari.com ailemize hoşgeldiniz
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 😊

Zeluch

Yeni Üye
Merhaba Arda üniversite öğrencisi misin yoksa lise ,ortaokul? Hayvanlarla vakit geçiriyorum derken şuan evcil bir dostunuz var mıdır. Sahiplendirmek isteyen olursa DM den iletişime geçersiniz.
lise öğrencisiyim bugün 2 aylık bi sultan papağanı aldım şuan bacağımda hatta bana bakıyor önerileriniz var mı yem vitamin vs

ezgi99

Paylaşımcı
Yem
lise öğrencisiyim bugün 2 aylık bi sultan papağanı aldım şuan bacağımda hatta bana bakıyor önerileriniz var mı yem vitamin vs
Versele laga nin yemi çok güzel onu alabilirsiniz bende kullanıyorum vitamin olarak ta röhnfried vitaminleri probiyotik kullanıyorum sizede tavsiye ederim bölünmüş şekilde alabilirsiniz 😊 burda mamaist.com dan alabilirsiniz bende ordan aldım heryerde orijinal olmuyor sahtesini satanlar oluyor burdan alabilirsiniz

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Hoşgeldiniz 🌹 Kuşlar İçin Rutin Kullanılması Gereken Takviyeleri Ekliyorum. Sadece Sebze ve Meyve Yiyorsa Gervit'i 3 Haftada Bir Verin.

Zeluch

Yeni Üye
Yem
Versele laga nin yemi çok güzel onu alabilirsiniz bende kullanıyorum vitamin olarak ta röhnfried vitaminleri probiyotik kullanıyorum sizede tavsiye ederim bölünmüş şekilde alabilirsiniz 😊 burda mamaist.com dan alabilirsiniz bende ordan aldım heryerde orijinal olmuyor sahtesini satanlar oluyor burdan alabilirsiniz
bu uygun mu 2 aylık benim bebe hoşuna gider mi bide mamaist güvenilr mi?

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
bu uygun mu 2 aylık benim bebe hoşuna gider mi bide mamaist güvenilr mi?
Gold wing de iyidir içindeki renkli tanecikleri ayıklayın verin garden mixe de bakın derim gold wingse benziyor içinde renkli tanecikler yok. Gerwit w , entorbac , bt amin de alın derim ömrü boyunca vereceksiniz bunları.

Zeluch

Yeni Üye
Gold wing de iyidir içindeki renkli tanecikleri ayıklayın verin garden mixe de bakın derim gold wingse benziyor içinde renkli tanecikler yok. Gerwit w , entorbac , bt amin de alın derim ömrü boyunca vereceksiniz bunları.
bide simdi bende muhabbet kusu yemi var bugun kusum yumurta yedi yemle birlikte ay başına kadar idare etse sorun cikar mi muhabbet kusu yemiyle ay basinda sultan papagani yemi falan alicam vitaminlerle birlikte bide
gerwit
bt amin
entorbac
daldarı
yem
kalamar kemiği
bunlar yeterli mi öneriniz var mı bide kuş 2 aylık sorun cikarcak bişey var m