• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Taha şahin

Aktif Üye
Arkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba 😊
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
İyi akşamlar merhaba ismim Yusuf Taha (Taha ismini daha çok severim) mesleğim öğrencilik 😄 aslında baya soru sormuşluğum var burayı yeni gördüm yeni yazıyorum İstanbul pendikde yaşıyorum aslen malatyalıyım 3 sultan papağanım var dişi sultan erkek Süleyman ve yavruları Zuzu aslında annemin arkadaşı annesi rahatsızlandığı için bize verdi o yüzden olabildiğince bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum pearl olan dişi grey mi yoksa pied mi bilmiyorum erkek (ne olduğunu söylerseniz aydınlanmış olurum 😄) yavrularıda büyük ihtimalle dişi pearl olduğuna göre dişi papağanlar sahiplerine daha sadıklarmış diye biliyorum o yüzden zuzuya çok kanım ısındı tabi onunki bana ısınmadı ama

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi akşamlar merhaba ismim Yusuf Taha (Taha ismini daha çok severim) mesleğim öğrencilik 😄 aslında baya soru sormuşluğum var burayı yeni gördüm yeni yazıyorum İstanbul pendikde yaşıyorum aslen malatyalıyım 3 sultan papağanım var dişi sultan erkek Süleyman ve yavruları Zuzu aslında annemin arkadaşı annesi rahatsızlandığı için bize verdi o yüzden olabildiğince bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum pearl olan dişi grey mi yoksa pied mi bilmiyorum erkek (ne olduğunu söylerseniz aydınlanmış olurum 😄) yavrularıda büyük ihtimalle dişi pearl olduğuna göre dişi papağanlar sahiplerine daha sadıklarmış diye biliyorum o yüzden zuzuya çok kanım ısındı tabi onunki bana ısınmadı ama
Maşallah ablacım hoşgeldin aramıza 🌸

Selimhan1453

Yeni Üye
Merhaba,
Ben Selimhan 4 yıldır Üsküdarda yaşıyorum.
Evden Almanya icin çalışıyorum mesleğim Mali Müşavir ve Noterler icin Almanca Türkce ceviriler yapıyorum.
Sultan Papağanı sahibiyim :) Saygılarımla

alpefealp

Aktif Üye
Adım serdar 40 yaşındayım 3 tane erkek babasıyım
Belediyede kamyon şoförüuüm
Muhabbet kuşu sevdam ve üretmeye niteyim çocuklarımın sayesinde oldu