Kime verdiniz? Ankara dan mı?Teşekkür ederim Demet hanım formdan bir arkadaşımız sahiplendi sağ olsun![]()
Kime verdiniz? Ankara dan mı?Teşekkür ederim Demet hanım formdan bir arkadaşımız sahiplendi sağ olsun![]()
Teşekkür ederim Demet hanımGözünüz aydın çok mutlu oldum![]()
Evet Ankara. Tuba23 buradan tanıştıkKime verdiniz? Ankara dan mı?
İnşallahHoşbuldum teşekkür ederim
Yeni yuvalarında çok mutlu olsunlar inşallah![]()
Evet!Bu nasıl renk geçişleridir sanat eseri çocukMemnun olduk
![]()
Hayırlı olsuuunnMerhaba, sahiplendirildi kuşlarımızYeni yuvalarına gitmeyi bekliyorlar
![]()
Hayırlı olsun @tuba23 takibini hep beraber yapıyoruz resim bekliyoruzEvet Ankara. Tuba23 buradan tanıştık
İyi akşamlar merhaba ismim Yusuf Taha (Taha ismini daha çok severim) mesleğim öğrencilikArkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
Maşallah ablacım hoşgeldin aramızaİyi akşamlar merhaba ismim Yusuf Taha (Taha ismini daha çok severim) mesleğim öğrencilikaslında baya soru sormuşluğum var burayı yeni gördüm yeni yazıyorum İstanbul pendikde yaşıyorum aslen malatyalıyım 3 sultan papağanım var dişi sultan erkek Süleyman ve yavruları Zuzu aslında annemin arkadaşı annesi rahatsızlandığı için bize verdi o yüzden olabildiğince bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum pearl olan dişi grey mi yoksa pied mi bilmiyorum erkek (ne olduğunu söylerseniz aydınlanmış olurum
) yavrularıda büyük ihtimalle dişi pearl olduğuna göre dişi papağanlar sahiplerine daha sadıklarmış diye biliyorum o yüzden zuzuya çok kanım ısındı tabi onunki bana ısınmadı ama
Sizlerinde yardımlarıyla çok güzel ilerliyeceğime inanıyorum. Gerekse şuan baktığım canlar olsun gerek yeni gelecek canlar olsun. Önemli olan onların sağlıklı ve mutlu olmalarıHayırlı olsun @tuba23 takibini hep beraber yapıyoruz resim bekliyoruz![]()
Kafes boyutu biraz düşündürüyor. Büyük kafesmi almalıyız. Şimdiki 30*22*38 civarıBiz kuşumuzu sahiplendik, mesaj atanlar için teşekkürler.çok hareketli bir yavru, galiba dişi bakalım. Ekli dosyayı görüntüle 78389
Boyasız kafes daha iyi olur pirinç, galvanizKafes boyutu biraz düşündürüyor. Büyük kafesmi almalıyız. Şimdiki 30*22*38 civarı
dişi olması nasıl anlaşılıyorBoyasız kafes daha iyi olur pirinç, galvanizMaşallah sübhanallah oyuncu bir dişi
![]()
Teşekkürler evet çok oyuncuBoyasız kafes daha iyi olur pirinç, galvanizMaşallah sübhanallah oyuncu bir dişi
![]()
Burun kısmı beyaz, buz mavisi, kahverengi ise dişidirBoyasız kafes daha iyi olur pirinç, galvanizMaşallah sübhanallah oyuncu bir dişi
![]()