• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba ben Doğa,

Foruma gireli 2 ay oldu sanırım. Evimize girip bizi sahiplenen, başımıza gelen minik mucizemiz için araştırma yaparken burayı keşfetmiştim, bir daha da çıkamadım 😍🥰😅.

Yeni mezun bir mimarım. 25 yaşındayım. 10 gün sonra İtalya'ya taşınıyorum 🥲🫠. Taşınmadan minik bebişimizin (kendisinin bir İspanyol Timbrado Kanarya olduğunu da bu forumda öğrendik 😍) düzenini kurmaya, rahatını garantilemeye çalışıyorum ki işe başlayacak anne ve babam da rahatça ilgilenebilsinler Dilaverle 🥰.

Şöyle de bir tek ayak fotoğrafını bırakıyorum (bayılıyorum bu fotoğrafına 😅😍)
Ekli dosyayı görüntüle 68719
Vaaaay yakışıklı Dilaver 😂😂🥰🥰🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ailemize hoşgeldiniz ☺çok memnun olduk 🙏Evet Timbrado bu çocuk ve çok harika sesleri olur erkeklerin 👍maşallah diyelim nazardan korusun Rabbim 🤲umarım gittiğiniz yerde de bir çocuk sahiplenirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Dilaver önceden Dilber di🤣🤣
Foruma ilk geldiğinde cinsini ve cinsiyetini söylemiştim
Dilaver bey oldu bu yakışıklı💓🥰

cometofnights

Yeni Üye
Ailemize hoşgeldiniz ☺çok memnun olduk 🙏Evet Timbrado bu çocuk ve çok harika sesleri olur erkeklerin 👍maşallah diyelim nazardan korusun Rabbim 🤲umarım gittiğiniz yerde de bir çocuk sahiplenirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Hoş bulduk teşekkür ederim 🙏🤩 Ben de çok mutluyum bu forumla, sizlerle karşılaştığıma.☺ Burada yaptığınız şey o kadar değerli ki, ne denebilir bilemiyorum.. Allah hepinizden razı olsun 🙏

Ahh vallahi kendimi seslerden çabuk yorulan, sessiz ortamı mumla arayan biri olarak bilirdim. Şimdi bebişimiz birkaç saat ötmese gözünün içine bakıyoruz evde ötsün diye 😍😍 Biz bilmiyorduk ona ihtiyacımız olduğunu, ama beyefendi biliyormuş galiba 🥹

Her şey sizlerin de gönlünce olsun 🙏☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hoş bulduk teşekkür ederim 🙏🤩 Ben de çok mutluyum bu forumla, sizlerle karşılaştığıma.☺ Burada yaptığınız şey o kadar değerli ki, ne denebilir bilemiyorum.. Allah hepinizden razı olsun 🙏

Ahh vallahi kendimi seslerden çabuk yorulan, sessiz ortamı mumla arayan biri olarak bilirdim. Şimdi bebişimiz birkaç saat ötmese gözünün içine bakıyoruz evde ötsün diye 😍😍 Biz bilmiyorduk ona ihtiyacımız olduğunu, ama beyefendi biliyormuş galiba 🥹

Her şey sizlerin de gönlünce olsun 🙏☺
Allâh sizden de razı olsun ☺o minik cana can olduğunuz ve yuva açtıgınız için değerli olan sizlersiniz🙏

cometofnights

Yeni Üye
Dilaver önceden Dilber di🤣🤣
Foruma ilk geldiğinde cinsini ve cinsiyetini söylemiştim
Dilaver bey oldu bu yakışıklı💓🥰
Evett Demet Hanım sağ olsun imdadıma (ya da Dilaver'in imdadına 😂) yetişmişti ilk konu başlığımda 🙏🏻🤩😍🤩

Evde Dilaver olsa da ben genelde Dilber diyorum hala gerçi. Çok yakıştırmıştım vazgeçemedim isimden bi türlü 😂😂

Behiye

Aktif Üye
Merhabalar. Ben Behiye Buse Ergi. Mimarım. 25 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorum. İş aramaktayım şu an çalışmıyorum. Babamın işi sebebiyle gittiği cezaevi bahçesinde bulduğu muhabbet kuşumuz Gazi ve yanına aldığımız arkadaşı Maviş vesilesiyle bu formu buldum. Çok yararlı bir sayfa. Daha önce de muhabbet kuşu, sultan papağanı ve cennet papağanı bakmıştım ama bu kadar bilgim asla yoktu. Burası sayesinde çok şeyler öğrendim. Teşekkürler herkese.🙏🏻 Bu arada Gazi min cinsiyetini veteriner tam olarak bilemedi. Dişi diye düşünmüştük biz ama gaga rengi net değilmiş. O konu hakkında da daha sonra desteklerinizi bekliyoruz. 🌸🌸🌸🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar. Ben Behiye Buse Ergi. Mimarım. 25 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorum. İş aramaktayım şu an çalışmıyorum. Babamın işi sebebiyle gittiği cezaevi bahçesinde bulduğu muhabbet kuşumuz Gazi ve yanına aldığımız arkadaşı Maviş vesilesiyle bu formu buldum. Çok yararlı bir sayfa. Daha önce de muhabbet kuşu, sultan papağanı ve cennet papağanı bakmıştım ama bu kadar bilgim asla yoktu. Burası sayesinde çok şeyler öğrendim. Teşekkürler herkese.🙏🏻 Bu arada Gazi min cinsiyetini veteriner tam olarak bilemedi. Dişi diye düşünmüştük biz ama gaga rengi net değilmiş. O konu hakkında da daha sonra desteklerinizi bekliyoruz. 🌸🌸🌸🌸
Merhaba ailemize hoşgeldiniz☺kuşlarımızı tanıtalım konusunda gaziyi ve mavişi görmeyi dört gözle bekliyoruz 😍iyi forumlar dilerim

Min

Yeni Üye
Merhaba Şehmus bey kuşum yaklaşık bir aydır kusma hareketi yapıyordu ve son zamanlarda ağzından beyaz bir şey çıkariyo ve kokusu oldukça kötü petshopta çalışan kuşçuya gösterdik solunum sistemi hastalıkları ilacını verdi kullandım ama hiç bir faydası olmadı sizce ne yapmalıyım hangi ilacı vermeliyim? giderek daha fazla midesi bulanıyor lütfen cevap verin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba Şehmus bey kuşum yaklaşık bir aydır kusma hareketi yapıyordu ve son zamanlarda ağzından beyaz bir şey çıkariyo ve kokusu oldukça kötü petshopta çalışan kuşçuya gösterdik solunum sistemi hastalıkları ilacını verdi kullandım ama hiç bir faydası olmadı sizce ne yapmalıyım hangi ilacı vermeliyim? giderek daha fazla midesi bulanıyor lütfen cevap verin
Yeni konu açıp kuşunuzun beyaz temiz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Arkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba 😊
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
Öncelikle petshop İstanbulda ise ziyaretinize gelmek isterim hocam.

Arda

Yarı zamanlı resepsiyonist ve ingilizce çevirmenliği yapmaktayım 😇

Min

Yeni Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz tüy döneminde muhtemelen. Salya ve kötü koku devam ediyor mu? Bir de kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Lütfen yeni konu açarak dışkı ekler misiniz