• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Hilalanka

Yeni Üye
Arkadaşlar buraya herkes adını ve ne meslek yaptığını yazabilirmi acaba 😊
Şehmus BAKIR
Petshopum ve ayrıca hoby amaçlı kafes kuşu üretimi yapıyorum
Ben Hilal, atanamamış bir öğretmen ve bebek fotografcisiyım burayı ilk kuşum Zeze'den dolayi keşfettim. Bunlar da yeni üyelerimiz; Sarışın olan Cookie yakışıklı ise Arthur 🧿🌸

fıstık3560

Aktif Üye
merhaba bayadır bu forumdayım ama burayı yeni fark ettim 😂 ben reyyan öğrenciyim yaklaşık 4 senedir muhabbet kuşu bakıyorum 2 tane kuşum var ilk kuşumu 4 sene önce aldım. 1 2 sene sonra çarpık bacaklı bir kuşum oldu yaşayamaz deselerde ona 8 ayımı vererek çabaladım ama maalesef kendisini bir kaç ay önce kaybettim ve üstüne sokakta bir kuş buldum ve şu an o ve diğer kuşuma ablalık ediyorum :) kuş hastalıkları ve türleri ile ilgilenmek hobiden öte oldu benim için. Gelecekte mesleğimin ornitolog olmasını istiyorum. Kafes kuşları ailesinin bir üyesi olduğum için de mutluyum burdaki herkes çok sevecen ve yardımsever🥰

Omerinanc1

Aktif Üye
Merhaba kuş üretimi yapıyorum kuşlar özellikle muhabbet kuşları hobi alanımdadır evde üretim yapıyorum

hrn23

Aktif Üye
Harun Özdemir
Yks öğrencisiyim bilgisayar mühendisliği hedefliyorum.Siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum.4 yıldır muhabbet ve sultan papağanı besliyorum hobi olarak.

Münzevi

Aktif Üye
Herkese esenlikler, ben Baybars.
Medya sektöründeyim, 29 yaşındayım. Kendimi bildim bileli evimde hiçbir zaman hayvanım eksik olmadı. Lise zamanlarımda birçok muhabbet kuşu üreticisiyle tanıştım, üretimhane gezileri ve söyleşileri gerçekleştirdim. Fakat sonrasında bu ortamım da hayat şartları nedeniyle zamanla azala azala tükendi gitti. Uzun zamandır forumlarla ve kuşlarla haşır-neşir değildim. Şimdi tekrardan özellikle engelli bir can sahiplenmek istiyorum. Birkaç ilana yazdım Facebook'tan ancak yanıt gelir mi bilmiyorum.
Halihazırda bir köpeğim var ve hem ona arkadaş olsun, hem de -kuş olayı gerçekten bir sevda, bir takıntılılık hali, insan vazgeçemiyor- tekrardan kuş sahiplenmeye karar verdim ve bu tatlı forumla karşılaştım.

Herkese iyi forumlar. :)

oznbgcvn

Yeni Üye
Selamlar Ozan ben. 32 Yaşında IT sektöründe çalışıyorum. Evden çalıştığım için hem bana arkadaşlık edecek beraber vakit geçirebileceğimiz bir kuş sahiplenmek istiyorum. Cins konusunda henüz karar vermedim :)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ismim Betul, 27 yasindayim. Hekimim. Bir muhabbet kusu, bir forpus ve yenilerde aramiza katilan bir sultan papagani annesiyim☺ burayi aklima gelen seyleri googlelarken kesfettim, sonunda bir bakayim neler varmis diyerek uye oldum☺☺
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz😊💓, minik can dostlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz😊sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ismim Betul, 27 yasindayim. Hekimim. Bir muhabbet kusu, bir forpus ve yenilerde aramiza katilan bir sultan papagani annesiyim☺ burayi aklima gelen seyleri googlelarken kesfettim, sonunda bir bakayim neler varmis diyerek uye oldum☺☺
Hoşgeldiniz hocam ailemize ☺çocukların görsellerini de görmek isteriz kuşlarımızı tanıtalım konusunda.

cometofnights

Yeni Üye
Merhaba ben Doğa,

Foruma gireli 2 ay oldu sanırım. Evimize girip bizi sahiplenen, başımıza gelen minik mucizemiz için araştırma yaparken burayı keşfetmiştim, bir daha da çıkamadım 😍🥰😅.

Yeni mezun bir mimarım. 25 yaşındayım. 10 gün sonra İtalya'ya taşınıyorum 🥲🫠. Taşınmadan minik bebişimizin (kendisinin bir İspanyol Timbrado Kanarya olduğunu da bu forumda öğrendik 😍) düzenini kurmaya, rahatını garantilemeye çalışıyorum ki işe başlayacak anne ve babam da rahatça ilgilenebilsinler Dilaverle 🥰.

Şöyle de bir tek ayak fotoğrafını bırakıyorum (bayılıyorum bu fotoğrafına 😅😍)
Ekli dosyayı görüntüle 68719

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba ben Doğa,

Foruma gireli 2 ay oldu sanırım. Evimize girip bizi sahiplenen, başımıza gelen minik mucizemiz için araştırma yaparken burayı keşfetmiştim, bir daha da çıkamadım 😍🥰😅.

Yeni mezun bir mimarım. 25 yaşındayım. 10 gün sonra İtalya'ya taşınıyorum 🥲🫠. Taşınmadan minik bebişimizin (kendisinin bir İspanyol Timbrado Kanarya olduğunu da bu forumda öğrendik 😍) düzenini kurmaya, rahatını garantilemeye çalışıyorum ki işe başlayacak anne ve babam da rahatça ilgilenebilsinler Dilaverle 🥰.

Maşallah 😊🤲💓

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ben Doğa,

Ailemize hoşgeldiniz ☺çok memnun olduk 🙏Evet Timbrado bu çocuk ve çok harika sesleri olur erkeklerin 👍maşallah diyelim nazardan korusun Rabbim 🤲umarım gittiğiniz yerde de bir çocuk sahiplenirsiniz herşey gönlünüzce olsun