Ailemize hoşgeldiniz
Hoşbulduk Hocam, Mersin/ Tarsus ta yaşıyorum şuan görev icabı, memleket olarakta Mardinliyim.Hoşgeldin ailemize kardeşim nerelisin
Plakadan tahmin etmiştim hemşerim olduğunuzu Mardin Nusaybinliyim bende çok memnun oldumHoşbulduk Hocam, Mersin/ Tarsus ta yaşıyorum şuan görev icabı, memleket olarakta Mardinliyim.
Grubu sevdim valla her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz elinize emeğinize sağlık.
Bende NusaybinliyimPlakadan tahmin etmiştim hemşerim olduğunuzu Mardin Nusaybinliyim bende çok memnun oldum
Sen bir özele gelir misinBende Nusaybinliyim
Hoşbulduk HocamTüm arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz
Geliyom ToprağımSen bir özele gelir misin
Hoş geldin Furkan, seni aramızda görmekten mutluluk duydukO kadar forumda geziyorum bari bende kendimi tanıtayım Ben Furkan 17 yaşındayım şuan 11.sınıfım.Küçüklükten gelen bir hayvan sevdam var.Gerek dayım gerek halam olsun onlara çekmişim bu konuda.Bu zamana kadar elimden birçok hayvan geçti evde bakılabilecek durumda olan.Tecrübe olarak al yanak kaplumbağa,kanarya, muhabbet kuşu,sultan papağanı,keçi,koyun,inek(köy sağolsun) tavşan,ördek,kaz,hindi,beç tavuğu,neredeyse 5 farklı ırk tavuk,köpek,kedi,güvercin,birçok balık türü,salyangoz,tarantula,karınca yani işin özü ne ararsanız var bende hepsiyle bir hikayem var.Ayrıca yaşım biraz küçük gelebilir size tecrübe anlamında ama köpek doğumundan inek doğumuna kadar birçok olayda aktif rol oynadım.Kendim evde kuluçka makinası yaptım ancak bir türlü arabada yer bulup memlekete götürmediğim için kullanmak nasip olmadı,bozup yoğun bakım ünitesine çevirdim sayılır.İnanılmaz bir hayvan sevgim var.Kanarya üretmek nasip oldu bu sene.Tabi annem sağolsun çok sıcak bakmıyor bu hayvan alma işlerine ancak alışınca benden daha çok seviyorlar.Benden bu kadar, aşağıya küçük kesitler ekliyorum görüşmek üzere
Hoşbuldum, teşekkür ederimHoş geldin Furkan, seni aramızda görmekten mutluluk duyduk
Tekrar hoşgeldin kardeşimO kadar forumda geziyorum bari bende kendimi tanıtayım Ben Furkan 17 yaşındayım şuan 11.sınıfım.Küçüklükten gelen bir hayvan sevdam var.Gerek dayım gerek halam olsun onlara çekmişim bu konuda.Bu zamana kadar elimden birçok hayvan geçti evde bakılabilecek durumda olan.Tecrübe olarak al yanak kaplumbağa,kanarya, muhabbet kuşu,sultan papağanı,keçi,koyun,inek(köy sağolsun) tavşan,ördek,kaz,hindi,beç tavuğu,neredeyse 5 farklı ırk tavuk,köpek,kedi,güvercin,birçok balık türü,salyangoz,tarantula,karınca yani işin özü ne ararsanız var bende hepsiyle bir hikayem var.Ayrıca yaşım biraz küçük gelebilir size tecrübe anlamında ama köpek doğumundan inek doğumuna kadar birçok olayda aktif rol oynadım.Kendim evde kuluçka makinası yaptım ancak bir türlü arabada yer bulup memlekete götürmediğim için kullanmak nasip olmadı,bozup yoğun bakım ünitesine çevirdim sayılır.İnanılmaz bir hayvan sevgim var.Kanarya üretmek nasip oldu bu sene.Tabi annem sağolsun çok sıcak bakmıyor bu hayvan alma işlerine ancak alışınca benden daha çok seviyorlar.Benden bu kadar, aşağıya küçük kesitler ekliyorum görüşmek üzere
HoşbuldumTekrar hoşgeldin kardeşim
Tekrar hoşgeldin kardeşim memnun oldum yüz yüze de tanıştığımıza çok memnun oldum iki kez ziyaretime geldin teşekkür ederimMerhabalar bu konuyu yeni keşfettim
Eray ben 22 yaşındayım
Anestezi ve Fizyoterapi teknikeriyim atanamadim
Bir çift muhabbet kuşuna bakıyorum
Eğer olursa kuşlarımdan bi evlat bekliyorum
Daha çayını içmeye gelecem abiTekrar hoşgeldin kardeşim memnun oldum yüz yüze de tanıştığımıza çok memnun oldum iki kez ziyaretime geldin teşekkür ederim