• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
ben ahmet erzen
yaşım 21
deri mont ve ticaret ile ilgileniyorum
muhabbet kuşum haydar ve 40 lepistes balık besliyorum
Memnun oldum kardeşim 😊 Lepisteslerin ve akvaryumun görsellerini görmek isteriz müsait olunca linkte paylaşırsan seviniriz 😊

hexatorpak

Aktif Üye
Toprak

Öğrenciyim

Boş zamanlarımda futbol izlerim. Anlık 8 10 ligi takip ediyorum bunun getirisi takımları iyi bildiğimden idda hevesi sardı. Müsait oldukça papağanım paytak'a basket maçı izletiyorum(baya baya izliyor). Yine müsait oldukça mavişle futbol oynuyoruz baya çıplak ayak maç yapıyoruz amaç topu kaçırmak.

Kuş merakım çiko ve limon ilk bebeleri Sett'i beslemeyi bırakınca ve çikonun kardeşi Raiden'in hastalığı sebebiyle başladı özel ilgi gösterdikçe yapılarını öğrendim

İsimlerden belli oluyor marjinal isimler benden çıkıyor bizimkilere bırakınca çiko limon boncuk diyorlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Toprak

Öğrenciyim

Boş zamanlarımda futbol izlerim. Anlık 8 10 ligi takip ediyorum bunun getirisi takımları iyi bildiğimden idda hevesi sardı. Müsait oldukça papağanım paytak'a basket maçı izletiyorum(baya baya izliyor). Yine müsait oldukça mavişle futbol oynuyoruz baya çıplak ayak maç yapıyoruz amaç topu kaçırmak.

Kuş merakım çiko ve limon ilk bebeleri Sett'i beslemeyi bırakınca ve çikonun kardeşi Raiden'in hastalığı sebebiyle başladı özel ilgi gösterdikçe yapılarını öğrendim

İsimlerden belli oluyor marjinal isimler benden çıkıyor bizimkilere bırakınca çiko limon boncuk diyorlar.
Memnun oldum toprak kardeşim peki nerelisin nerede ikamet ediyorsun😊 kuşların isimleri gerçekten marjinal olmuş isim konusunda forumda desteğini bekliyoruz 👍

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, ben Tarık 37 yaşındayım.
Bursa da yaşıyorum. Aile şirketimiz var yatak üretimi yapan ticaret ile uğraşıyoruz.
Muhabbet kuşum demek istemiyorum bir tane evladım var Fiko benim için çok değerli.
Herkese hayırlı günler.

Altan

Yeni Üye
Merhaba, ben Altan 25 yaşındayım.
Biyoteknoloğum özel bir firmada laborant olarak çalışıyorum.
Hobi olarak hayvan besliyorum. Pakistan papağanlarım, hint bülbüllerim ve golden finchlerim var.