• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Tanışalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
İsmim Duygu. Öğretmenim. Ayrıca hobi olarak açık öğretimden Laborant ve Veteriner sağlık okuyorum. 2 tane jumbo ve show jumbo üretimhanem var. (Aklınıza devasa odalar gelmesin, küçük 2 oda şeklinde) şu an 150-180 civarı kuşumuz var. Küçüklüğümden beri hayvanlar tutkum 🥰 Sevgiler

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İsmim Duygu. Öğretmenim. Ayrıca hobi olarak açık öğretimden Veteriner Teknisyenliği okuyorum. 2 tane jumbo ve show jumbo üretimhanem var. (Aklınıza devasa odalar gelmesin, küçük 2 oda şeklinde) şu an 150 civarı kuşumuz var. Küçüklüğümden beri hayvanlar tutkum 🥰 Sevgiler
Hocam sizi facebooktan da takip ediyorum koca kafalardaki başarınız muazzam

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İsmim Duygu. Öğretmenim. Ayrıca hobi olarak açık öğretimden Veteriner Teknisyenliği okuyorum. 2 tane jumbo ve show jumbo üretimhanem var. (Aklınıza devasa odalar gelmesin, küçük 2 oda şeklinde) şu an 150 civarı kuşumuz var. Küçüklüğümden beri hayvanlar tutkum 🥰 Sevgiler
Birde yeşile zaafım var profildeki aslana selam olsun:love:

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Herkese merhaba. Ismim Rüya. 31 yasindayim. Istanbuldanim. Cocuklugumdan beri beslemedigim kus cesidi kalmamisti papagan haric 🤭 aralik ayindan beri onuda deneyimliyorum. Hayvanlara karsi ozel bi sevgim ve zaafim var. Burada sizlerle birlikte ogrenip ogrendiklerimi paylasmayi seviyorum. 😊 Yarismaci arkadaslara basarilar diiyorum 🙄

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Güncel 🥰 Evet arkadaşlar tanışmaya devam edelim 👍

CgdsCngz

Yeni Üye
Herkese merhaba.İsmim Çağdaş 34 yaşındayım Antalya’da ikamet ediyorum.Yat sektöründe mekanik-tesisat ustası olarak çalışıyorum.Bir sultan papağanı, bir çift cennet papağanı ve üç yavrumuz var.Üretici değilim sadece hayvan seviyorum 😊

ceylimon

Aktif Üye
Bu formu yeni gördüm şuan bende yazayım bari☺
Ben Sude, lise mevzunuyum yks öğrencisiyim inşallah bu sene güzel bir yer kazanıcaz. Küçüklüğümden beri hayvanseverim fakat annemin titizliğinden asla evcil hayvanım olmadı, geçen yıl ilk evcil hayvanımı Mavişimi aldım onunla çok güzel anlaştık çok güzel anılarımız oldu ama malum ilk deneyimimdi ve hastalanıp vefat etti😔 Ondan sonraki kuşlarıma hep güzel baktım dikkat ettim, sahiplendirdim. Şuanda ise bir sultan papağanım var, inşallah uzun bir ömrü olucak. Tüm kuşlarımızın ömrünün uzun olması dileğiyle🥰🤗

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben Sude, lise mevzunuyum yks öğrencisiyim inşallah bu sene güzel bir yer kazanıcaz. Küçüklüğümden beri hayvanseverim fakat annemin titizliğinden asla evcil hayvanım olmadı, geçen yıl ilk evcil hayvanımı Mavişimi aldım onunla çok güzel anlaştık çok güzel anılarımız oldu ama malum ilk deneyimimdi ve hastalanıp vefat etti😔 Ondan sonraki kuşlarıma hep güzel baktım dikkat ettim, sahiplendirdim. Şuanda ise bir sultan papağanım var, inşallah uzun bir ömrü olucak. Tüm kuşlarımızın ömrünün uzun olması dileğiyle🥰🤗
Merhaba hosgeldiniz 😊 basariyla istediginiz yeri kazanirsiniz umarim 🌸 kusunuzun saglikli uzun omru olsun 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hoşgeldin çok memnun olduk 😊iyi forumlar dilerim kardeşim 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Herkese Merhabalar ben Ankaradan Kadir 20 senedir kuş ve balık türleri beslerim üretirim kendim güvenlik görevlisiyim kamu kurumunda evli ve 2 çocuk babasıyım 🥰
Ailemize hoş geldiniz 😊 profildeki çocuklarınıza masallah 🧿😊 kuslarinizin balıklarınızin görsellerini bekliyoruz

mberkinizm

Aktif Üye
Merhaba ben Berkin
Lise mezunuyum tekrar yksye hazırlanıyorum, aslında ailede hayvanlardan korkan çekinen tek kişi bendim ama kız arkadaşım sayesinde Colmanımı sahiplendim 1.5 ay kadar önce muhabbet kuşu kendisi iyi ki sahiplenmişim umarım ömrü uzun olur.
Herkese minik arkadaşlarıyla iyi eğlenceler dilerim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ben Berkin
Lise mezunuyum tekrar yksye hazırlanıyorum, aslında ailede hayvanlardan korkan çekinen tek kişi bendim ama kız arkadaşım sayesinde Colmanımı sahiplendim 1.5 ay kadar önce muhabbet kuşu kendisi iyi ki sahiplenmişim umarım ömrü uzun olur.
Herkese minik arkadaşlarıyla iyi eğlenceler dilerim.
Merhaba kardeşim seninle tanışmıştık zaten ailemizde olduğuna çok sevindim 😊 colmanin görsellerini görmek isteriz 👍